Doğru yazmışsınız hocam gs25f2 200, gs25f2a 240hz modeli. Bir de g25 kodlu olanlar var onların ayağı asansörlü ve pivotlu.
Tecrübeye gelecek olursak; GS25F2A yani 240hz olan modeli 2 kere aldım ve iade ettim. iki farklı ürünü ortalama 40 gün kullanma şansım oldu. İlk üründe tuhaf bir arıza çıktı. 6 gün kadar sağlam çalıştı gayet sonrasında kullanımdayken ekran karardı geri geldi ve hoparlör gitti, her yolu denedim farklı port, farklı kablo, farklı kaynak nafile düzelmedi. Neyse dedim elektrikle ilgili herhalde 2 gün daha kullandım aniden ekran siyaha düştü hoparlörler tuhaf bir ses yaptı ve çalışmaya başladı, sonrasında günde 1 2 defa ekranın karanlığa düşmesi hoparlörden tarif ettiğim ses gelmesi ve geri açılması sorununu yapmaya başladı iade ettim. Cihaz sağlam haliyle pek fena gelmemişti bu yüzden iadeden sonra tekrar aldım ikinci üründe bahsettiğim tuhaf arıza yoktu ama bunda da çok fazla ışık sızması vardı başlarda yapacak bişey yok dedim kullandım sonradan siyahlar harici renklerde de gözüme gözüktüğü için iade ettim. Bendeki saçma bir şanssızlık olabilir, tecrübe sayılırsa modelle ilgili başıma gelen süreç buydu. Şu an başka bir marka model aldım ve gayet memnunum.