Yardım Sparkle Intel Arc B580 Luna Alınır mı ?

Merhabalar hayırlısıyla bu hafta bitmeden bu kartı almayı düşünüyorum bir şeyler ters gitmez ise daha öncesinde birkaç konuda tartışmıştık fakat almadan önce kendi konumu açayım dedim bu kart şu anda incehesapta en ucuz fiyatıyla satılıyor https://www.incehesap.com/sparkle-i...FzgHkQkrJWrWizcH0t4RrZ3edbPJtJqUqHipLBFgxWsPS ben zaten beyaz bir kart arıyordum bu da tam iyi denk geldi hem beyaz hem de 3 fanlı soğutması normal düz b580'e göre daha iyidir diye düşünüyorum uzun lafın kısası sizce bu kart üzer mi parasını hak ediyor mu ve benim işlemcim ile sıkıntı çıkarır mı işlemcim 7500F. Teşekkürler...
İncehesap gaming gecesinde görmek istiyorum diye müşteri kaydı oluştur bı ihtimal yarın gg ekleyebilirler. Ben bı ürüne rica da bulunup eklemislerdi veya şans eseri bilemiyorum ama dene

Bende çok zamandır bakıyorum. Fiyatları biraz daha düşer diye umut ediyorum. Hepsiburada 9 Taksit seçeneğini kullanmayı umut ediyorum. Şu anki sıfır Gpu modellerinde giriş seviyesinde 12gb olması rakiplerini çok zorluyor.

hocam alırsan oyunaldakı aldıgın değerleri paylaşırmısın rehber tarzında ? Bende merak ediyorum

hocam alırsan oyunaldakı aldıgın değerleri paylaşırmısın rehber tarzında ? Bende merak ediyorum
Hocam hayırlısı ile alırsam ram eskik kalıyor onuda ikinci elde birtane çözüp max 1 haftaya sistemi tamamlamayı düşünüyorum ondan sonra güzel bir rehber ve inceleme gelebilir normal intel arc hakkında baya video varda şu sparkle serisinin videosu fazla yok özellikle beyaz modeli. Herkesin aklındaki soru işaretini yok ederiz inşallah.

Hocam hayırlısı ile alırsam ram eskik kalıyor onuda ikinci elde birtane çözüp max 1 haftaya sistemi tamamlamayı düşünüyorum ondan sonra güzel bir rehber ve inceleme gelebilir normal intel arc hakkında baya video varda şu sparkle serisinin videosu fazla yok özellikle beyaz modeli. Herkesin aklındaki soru işaretini yok ederiz inşallah.
hayırlısı olsun hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,872
Üyeler
199,239
Son üye
Miguel0Hara

Geri