Öneri Ucuz Gamepad Önerisi

rker

80+
Reaksiyon skoru
33
bilgisayardan televizyona dövüş oyunu yansıtıp oynamak için f/p denebilecek tercihen 1000-1500₺ geçmeyen oyun kolu arıyorum. iki tane alacağım kablosuz öncelikli ama çok fark etmez. bir de sorum var usb çoğaltıcıya taksam sorun çıkarır mı gecikme input okumama falan

bilgisayardan televizyona dövüş oyunu yansıtıp oynamak için f/p denebilecek tercihen 1000-1500₺ geçmeyen oyun kolu arıyorum. iki tane alacağım kablosuz öncelikli ama çok fark etmez. bir de sorum var usb çoğaltıcıya taksam sorun çıkarır mı gecikme input okumama falan
Wraithe bakabilirsin, bütçene uygun oldukça iyi fiyat performans gamepad seçenekleri mevcut.

Wraithe bakabilirsin, bütçene uygun oldukça iyi fiyat performans gamepad seçenekleri mevcut.
en ucuz 1800e buldum, tabii 850 TL'ye minicik bir model var ama bana sıradan gamepad lazım

logitech f710 öneren olursa engel bas geç dünyanın en balon bir o kadar da kötü kolu olabilir
850lik olanı alma onunla oynayamazsın

logitech f710 öneren olursa engel bas geç dünyanın en balon bir o kadar da kötü kolu olabilir
850lik olanı alma onunla oynayamazsın
ayda yılda bir arkadaşlarla buluşunca kullanacağım o yüzden çok para vermek istemiyorum sizce kablolu olarak ne olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,996
Üyeler
199,260
Son üye
Ahmet Cerrahoğlu

Geri