ticket açın ekran görüntüleri ile google hesabınızın abone olmadığına dair yeni link geliyor bendede öyle oldu satıcı gönderdi ekran resimleri istediBenim de aynısı yazdım 20 dkdır cevap yok
ticket açın ekran görüntüleri ile google hesabınızın abone olmadığına dair yeni link geliyor bendede öyle oldu satıcı gönderdi ekran resimleri istediBenim de aynısı yazdım 20 dkdır cevap yok
Abonelik yenilenmediğinde patlıyomuş galiba çoğu patlar gibi geldi 2.ayAi pro da veriyor.
Bu yöntemle alıyorlar.
Google one desteği aktif öğrenci olduğunuzu doğrularsanız yenileriz dedi banaBenim de oldu da süresi doldu sandım toplu iptal yapmışlar demek
1.sayfadaki driffle üzerinde 270 liraya falan geliyor, 18 aylığı bu fiyat. sitelere girip 1-3 aylığı daha ucuza bulup deneyebilirsiniz, çalışırsa bittiğinde daha uzun paketlere geçin.Ucuz link var mı
1 ay sonra iptal olma riski varsa 280 verilmez bence1.sayfadaki driffle üzerinde 270 liraya falan geliyor, 18 aylığı bu fiyat. sitelere girip 1-3 aylığı daha ucuza bulup deneyebilirsiniz, çalışırsa bittiğinde daha uzun paketlere geçin.
ya iptal olmazsa ?1 ay sonra iptal olma riski varsa 280 verilmez bence
Çözdüm hocam teşekkürler 300 TL bedava insanlar 100 TL alamadım die almıyor tuhafAldığın yerden link gelecek ona tıklican
Bana 45 dkdır cevap gelmedi siz ne zaman yazdınız?ticket açın ekran görüntüleri ile google hesabınızın abone olmadığına dair yeni link geliyor bendede öyle oldu satıcı gönderdi ekran resimleri istedi