Sistem Sizce İyimi Biraz Kötü Dediler

Smash-22

80+
Reaksiyon skoru
20
arkadaşlar merhabalar 4 5 ay önce bir youtube kanalının topladıgı kasa peşin fiyatına 0 faiz aldım sistem özellikleri aşşağıda verdiğim şeyler var suanlık işimi görüyor iyi ama geçen gün ram 16 diye vatan bilgisayara ram sormaya gıttım fıyat aldım bır 16 gb daha ıcın cocuga sıstemı soyledım bıraz iyi bakmadı kötü dercesine yanı kötümü sizce de yanı gelecek oyunlar ıcın de nasıl bır sıstem örenk gta 6 gibi

• İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F•
Ekran kartı: Palit Infinity 3 RTX 5060 Ti 16GB•
Anakart: Biostar B650MT•
RAM: Crucial PRO (1x16) 16GB 5600MHz CL46
• Depolama: Crucial E100 1TB Gen4 M2•
Soğucu: Cooler Master Hyper 212 Spectrum V3 ARGB
• Kasa: XPG Lander 500 Mesh•
PSU: XPG GP650 650W 80+

arkadaşlar merhabalar 4 5 ay önce bir youtube kanalının topladıgı kasa peşin fiyatına 0 faiz aldım sistem özellikleri aşşağıda verdiğim şeyler var suanlık işimi görüyor iyi ama geçen gün ram 16 diye vatan bilgisayara ram sormaya gıttım fıyat aldım bır 16 gb daha ıcın cocuga sıstemı soyledım bıraz iyi bakmadı kötü dercesine yanı kötümü sizce de yanı gelecek oyunlar ıcın de nasıl bır sıstem örenk gta 6 gibi

ramin iyi değil. Onun dışında idare eder sistem, kötü değil ama fiyatı neydi siz alırken

ramin iyi değil. Onun dışında idare eder sistem, kötü değil ama fiyatı neydi siz alırken
hocam sistemi 52 aldım ram kötü farkındayım değişicem fakat cocuk 16 gb rama 23 k dedı

sadece ram cl46 o kadar eğer çok e spor oyunları kasmıyorsan o kada önemli değil

vatandakiler kötü diyosa iyidir

sadece ram cl46 o kadar eğer çok e spor oyunları kasmıyorsan o kada önemli değil
yok hocam o kadar da değil normal agalarla akşam cs keyfi falan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vatandakiler kötü diyosa iyidir
o zaman iyi diyelim

birde son olarak 2k oyun acar dedıler warzon falan oynuyorum cok pahalı olamayan bır 2k montör lazım önerisi olan varmıdır

yok hocam o kadar da değil normal agalarla akşam cs keyfi falan

o zaman iyi diyelim
güzel sistem hocam ramde bir sıkıntı çıkarmaz ilerde 32 yapacağınızda satıp daha iyi bir modelini alırsınız

hocam sistemi 52 aldım ram kötü farkındayım değişicem fakat cocuk 16 gb rama 23 k dedı
16gb ram 23k etmez o biraz abartı fiyat vermiş. 2x16 ram alabilirsin o fiyata. çoğu zaman farklı sitelerde kampanyalar oluyor bu şekilde. Elindekini satıp o tarz birşeye geeçebilirsin.

23kya iyisinden 32gb ram alırsın işleri güçleri adam dürtmek
o yüzden dün cıktım gıttım 23 k yanı cok abartı tamam krız var ama

16gb ram 23k etmez o biraz abartı fiyat vermiş. 2x16 ram alabilirsin o fiyata. çoğu zaman farklı sitelerde kampanyalar oluyor bu şekilde. Elindekini satıp o tarz birşeye geeçebilirsin.
biraz araştırıyorum bırde m2 ssd 1 tane yuvar var ve 1 tb ama doldu ben harıcı kablo ıle kasadan 500 gb hdd taktım ya anakrt ve ekstra 1 tane daha m2 alıcam yada hdd yerıne 1 tb ssd takıcam kablo ıle ne önerırsınız

biraz araştırıyorum bırde m2 ssd 1 tane yuvar var ve 1 tb ama doldu ben harıcı kablo ıle kasadan 500 gb hdd taktım ya anakrt ve ekstra 1 tane daha m2 alıcam yada hdd yerıne 1 tb ssd takıcam kablo ıle ne önerırsınız
sorunuzu tam analamadım 3 cümleyi birleştirip yazmışsınız. Kablo önerisi istiyorsunuz sanırsam. Eğer ekstra m.2 takmak istiyorsanız harici olarak ve anakartta slotunuz kalmadıysa m.2 ssd taşıma kabı alabilirsiniz. O şekilde usb portlarına bağlayabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,418
Üyeler
200,393
Son üye
Faruk.5127

Geri