❌İndirim Bitti! Julius Meinl 220grx8 213 TL

4 adet stoğa girdi beyler 1 tanesini yapıştırdım takip edin arada giriyor.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-19 143231.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-19 143231.webp
    32.7 KB · Hit: 46
Geçen sefer alamadım daha sonrada kayıtlıydı bir baktım fiyat yazıyor alıp hemen konuyu açtım büyük gruplara düşmeden aile içinde yedik bitirdik
bu linkler gizli link mi Julius Meinl Jubilaum Öğütülmüş Filtre Kahve, 220 Gram x 8 Adet (2 paketi) diye aratınca öyle bi ürün gözükmüyor bile nasıl yapıyonuz ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anında yediler zaten, umarım 1 er tane almıştır herkes. 1 sipariş 2 kiloya yakın kahve yapıyor ama aç gözlü çok...
gözüküyor hala

bu linkler gizli link mi Julius Meinl Jubilaum Öğütülmüş Filtre Kahve, 220 Gram x 8 Adet (2 paketi) diye aratınca öyle bi ürün gözükmüyor bile nasıl yapıyonuz ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gözüküyor hala
Sepette alınmıyor birisi toplu almış muhtemelen. 4 stok gözüküyordu çünkü.
Anında yediler zaten, umarım 1 er tane almıştır herkes. 1 sipariş 2 kiloya yakın kahve yapıyor ama aç gözlü çok...
Ben bir tane aldımda, getir konusunda bi dondurma muhabbeti vardı. Eleman sırf fiyat hatası diye 100'den fazla almış :D

Ekler

• 22406.webp
    22406.webp
    16.8 KB · Hit: 33
Sepette alınmıyor birisi toplu almış muhtemelen. 4 stok gözüküyordu çünkü.

Ben bir tane aldımda, getir konusunda bi dondurma muhabbeti vardı. Eleman sırf fiyat hatası diye 100'den fazla almış :D
bende 1 tane aldım malum ülkenin hali belli millet al sat para kazanma derdinde olabilir

bende 1 tane aldım malum ülkenin hali belli millet al sat para kazanma derdinde olabilir
Kahveyide nasıl alıp satıyolar sahibindene koysan kim sahibindenden kahve alır, bakkal falan olsan o şekilde belki yani. Bence stok mantığıyla alıyolardır.

Acaba neden sadece bu modelde indirim oluyor sürekli ve gönderiyorlar.Gizli bir virüs yayma denemesinin bir parçası olmayalım :D

https://amzn.eu/d/04mW6vwk bende bu var uzun süredir kullanıyorum a101den almıştım 499 veya 699 liraya tam hatırlamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,789
Üyeler
199,438
Son üye
legendtr

Geri