- Reaksiyon skoru
- 24
Anında yediler zaten, umarım 1 er tane almıştır herkes. 1 sipariş 2 kiloya yakın kahve yapıyor ama aç gözlü çok...Stok geldi !! 1 tane tane alın başkalarıda yararlansın
bu linkler gizli link mi Julius Meinl Jubilaum Öğütülmüş Filtre Kahve, 220 Gram x 8 Adet (2 paketi) diye aratınca öyle bi ürün gözükmüyor bile nasıl yapıyonuz kiGeçen sefer alamadım daha sonrada kayıtlıydı bir baktım fiyat yazıyor alıp hemen konuyu açtım büyük gruplara düşmeden aile içinde yedik bitirdik
gözüküyor halaAnında yediler zaten, umarım 1 er tane almıştır herkes. 1 sipariş 2 kiloya yakın kahve yapıyor ama aç gözlü çok...
Sepette alınmıyor birisi toplu almış muhtemelen. 4 stok gözüküyordu çünkü.bu linkler gizli link mi Julius Meinl Jubilaum Öğütülmüş Filtre Kahve, 220 Gram x 8 Adet (2 paketi) diye aratınca öyle bi ürün gözükmüyor bile nasıl yapıyonuz ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gözüküyor hala
Ben bir tane aldımda, getir konusunda bi dondurma muhabbeti vardı. Eleman sırf fiyat hatası diye 100'den fazla almışAnında yediler zaten, umarım 1 er tane almıştır herkes. 1 sipariş 2 kiloya yakın kahve yapıyor ama aç gözlü çok...
bende 1 tane aldım malum ülkenin hali belli millet al sat para kazanma derdinde olabilirSepette alınmıyor birisi toplu almış muhtemelen. 4 stok gözüküyordu çünkü.
Ben bir tane aldımda, getir konusunda bi dondurma muhabbeti vardı. Eleman sırf fiyat hatası diye 100'den fazla almış![]()
Kahveyide nasıl alıp satıyolar sahibindene koysan kim sahibindenden kahve alır, bakkal falan olsan o şekilde belki yani. Bence stok mantığıyla alıyolardır.bende 1 tane aldım malum ülkenin hali belli millet al sat para kazanma derdinde olabilir
satcak adam satar onu ya bi şekildeKahveyide nasıl alıp satıyolar sahibindene koysan kim sahibindenden kahve alır, bakkal falan olsan o şekilde belki yani. Bence stok mantığıyla alıyolardır.
bunu kullanıyorum, iş görüyorFiltre kahve makinası önerirsi olan var mı f/p
bende de bu var bayağı iyibunu kullanıyorum, iş görüyor
Philips Filtre Kahve Makinesi, 1,2 Lt Kapasite, Otomatik Kapanma, Cam Demlikli, Siyah ve Metal, HD7462/20 : Amazon.com.tr: Mutfak
Philips Filtre Kahve Makinesi, 1,2 Lt Kapasite, Otomatik Kapanma, Cam Demlikli, Siyah ve Metal, HD7462/20 : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr