🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

Kafam çok dolu acelem var 3 link vermiş hangisinden nasıl yapacaz kısaca bahsedebilecek var mı acaba aile planı ile öğrenci için aldığım hesabımın süresi bitince onu ekleyip devam edebilir miyim ufak bir proje için kullanıyorum veriler gitsin istemem
Platiden al geç. Link ne kadar süre aktif kalır meçhul. Öğrenci planı hesabın varsa onu otomatik iptal edip bu pakete geçersin. Yan hesabına aktive et
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler ben anlamadım ilk defa alıcam tek seferlik 300 mü yoksa 18 ay boyunca her ay 300 mü
Tek seferlik

şu siteye inceleyin hindistan vpn ile bağlandım anasını satayım paketler ne ucuz

1784465570518.webp

200 rupi 97,85 Türk Lirası

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
şu siteye inceleyin hindistan vpn ile bağlandım anasını satayım paketler ne ucuz

Alıntıyı görüntüle
Firmanın hikayesini izlemeni tavsiye ederim youtube dan. Hindistanda bizdeki gibi pahalıydı jio çıkıp hepsini tokat manyağı yaptı. Bizim ülkedede netgsm denedi firmayı müşteri alamaz hale getirdiler

Firmanın hikayesini izlemeni tavsiye ederim youtube dan. Hindistanda bizdeki gibi pahalıydı jio çıkıp hepsini tokat manyağı yaptı. Bizim ülkedede netgsm bişeler denediler firma müşteri alamaz hale geldi
kendi altyapın olmadan zor o işler altyapı içinde destek yani para lazım

Şu gmail patlama olayı ne olaki ? benim hesaplarda ödemeler ve abonelikler kısmında herhangi bir gemini pro aboneliği görünmüyor hesap üzerinde. Sadece Jio nun üstüne kayıtlı gemini pro aboneliği tanımlı ve bunu biz yönetmiyoruz. hadi abonelik iptali olur da Gmail hesabı ne için banlanacak ki bu durumda ?

kendi altyapın olmadan zor o işler altyapı içinde destek yani para lazım
Netgsm sadece santralleri kiraladı Turkcell den, kalan altyapısı vardı zaten fakat 3 firmanın 2 tanesi varlık fonuna ait kalan 1 taneside dünyada zarar ederken Türkiye de kar ediyor niye düşürsün fiyatları ayak uyduruyor o da. Düzenleri bozulur diye netgsm i yediler

Alıntıyı görüntüle
Hindistanı kıskandım şuan. Vallahi çok üzücü bizim ülkenin durumu ya.

2016 yılında pazara giren Jio, altyapıyı ülke geneline hızla yaydı ve ilk 6 ay boyunca ücretsiz 4G internet ile sesli görüşme sunarak yüz milyonlarca insanı çevrimiçi hale getirdi.Devlet Destekli Dijital Kimlik (Aadhaar): Hindistan, vatandaşlarına biyometrik verilerle dijital kimlik sağladı. Bu sayede hesap açma ve doğrulama işlemleri tamamen dijitalleşerek maliyetleri düşürdü.Altyapı Paylaşımı ve Düşük Maliyetler: Telekom şirketleri, tekelleşmek yerine fiber optik ağlar ve kuleler gibi fiziksel altyapıları birbirleriyle paylaşarak devasa kurulum maliyetlerini minimize etti.Uydu Teknolojileri: Karasal ağların ulaşamadığı kırsal ve ücra bölgeler için Bharti Airtel ve Reliance Jio gibi devler, uzaydan genişbant erişimi sağlamak üzere Starlink gibi şirketlerle iş birlikleri kurdu.

İtem satış gibi yerlerden asla alınmaz hocam bizim türkler çakallık yapıp 100 kişiye aynı şeyi satıyorlar ve geri de alamıyorsun paranı vs..

Bu linki paylaşılan 2 site ki 1 tanesi rus sitesiydi galiba her neyse genel olarak iyi siteler (sanl kartla alışveriş yapın tabi yinede) içindeki satıcılarda genelde sorun olmuyor eğer e değerlendirmesine ve kaç yıllık satıcı olduğuna vs. Bakarsanız
satan arkadaşı tanıyorum linkini ekleyecektim piyasadan çekilmiş 2 ayda 10-15 tane üyelik satın almıştım satın alacağınız satıcı önemli ama onun dışında sitede bi sıkıntı yok

Şu gmail patlama olayı ne olaki ? benim hesaplarda ödemeler ve abonelikler kısmında herhangi bir gemini pro aboneliği görünmüyor hesap üzerinde. Sadece Jio nun üstüne kayıtlı gemini pro aboneliği tanımlı ve bunu biz yönetmiyoruz. hadi abonelik iptali olur da Gmail hesabı ne için banlanacak ki bu durumda ?
o link otomatik prepaid kod giriyor sadece sanırsam. (hesabına öğrenci hesabı gibi değildi)

YouTube premiumda aile grubuna üyeyim,gemini pro için birini davet edemedim. Yardımcı olur musunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,807
Üyeler
199,926
Son üye
chorni42

Geri