opencode gayet iyi hocam aslında ben geminiyi subagent olarak kullanıyorum. agent olarak gpt yada claude derim başkasına gerek yokaçık kaynakların ücretsizlerinde kodlama araçları yetersiz. Antigravity e erişim veriyor olması bile büyük nimet
opencode gayet iyi hocam aslında ben geminiyi subagent olarak kullanıyorum. agent olarak gpt yada claude derim başkasına gerek yokaçık kaynakların ücretsizlerinde kodlama araçları yetersiz. Antigravity e erişim veriyor olması bile büyük nimet
zaten kimse 18 ay 100 lira demedi kimse, google'ın modelleriyle çok küçük seanslarda küçük proje için girişilir, çok halüsinasyon görüyor, saçma sapan işler yapıyor.18 ay 100 TL'ye kimi yok hocam anca v4 flash çünkü baya ucuz ama o da 18 ay dayanmaz benim kullanımımla 3-4 günde biter
ben soruyorumda kinguin alan arkadaşlardan biri şu üyeliği yönet sayfasını bir göstersehocam sizce plati ile kingui arassında fark olurmu
sizde bir sorun varmı platiden alcam bendeben soruyorumda kinguin alan arkadaşlardan biri şu üyeliği yönet sayfasını bir gösterse
subagent olarak güzel iş görüyor hocam. dediğin gpt bile halüsünasyon görebiliyor.zaten kimse 18 ay 100 lira demedi kimse, google'ın modelleriyle çok küçük seanslarda küçük proje için girişilir, çok halüsinasyon görüyor, saçma sapan işler yapıyor.
sistem açığı var diyorlardıBeyler onu bunu geçelimde bu adam 100tlye satıyor bunu nerden tedarik ediyo onu konuşalım
sorun yok ben sadece fark var mı onu araştırıyorumsizde bir sorun varmı platiden alcam bende
Kullandığım en özürlü yapay zeka gemini doğru konuşuyor adam güven olmaz bu arada 3.5 pro çıkana kadar onuda 2 aydır erteliyorlar bugüne kadar çıkması lazımdı çıkınca görücez nolucak alan arkadaşlar güvenip iş yapmasın en az 2-3 başka model ilede teyit edin çıktılarınızızaten kimse 18 ay 100 lira demedi kimse, google'ın modelleriyle çok küçük seanslarda küçük proje için girişilir, çok halüsinasyon görüyor, saçma sapan işler yapıyor.
opus vb izlenecek planı oluşturtup ondan sonra kod yazdırmak gibi bir yok izliyorum ben.subagent olarak güzel iş görüyor hocam. dediğin gpt bile halüsünasyon görebiliyor.
ayrıca antigravityde opus da var
bulursanıuz banada söyleyin lütfensorun yok ben sadece fark var mı onu araştırıyorum
evet hocam böyle görünüyor.
GSM yinehocam üyeliği yönet kısmından bakarak ne yazdığını söyler misiniz?