🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

üyeliği yönete bastığınızda alttaki gibi mi @KasapBey
1784468789961.webp

Beyler onu bunu geçelimde bu adam 100tlye satıyor bunu nerden tedarik ediyo onu konuşalım

r10'a erişim engeli gelmemiş miydi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada teşekkürler önceki hesaplarım bitme süresi geliyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aktif agent kullanarak kod yazan varsa 3-5 tane alıp yerel olarak kodlamayla güzel götürür aslında fiyat ucuz yani
gemini kod için kullanacaksanız yol yakınken vazgeçin, kimi var, deepseek var, glm var.

Bundan aldım. Arkadaşa IBAN ile attım, o da bana linki gönderdi.

Onu da kullanmadığım Edge tarayıcısında, istediğim Gmail hesabına giriş yaparak açtım. (Normalde kullandığım tarayıcıda 2-3 Gmail hesabım açık olduğu için onları kullanmadım. Ne olur ne olmaz diye ana hesaplarımın banlanmasını istemedim. Burada yapay zekâ vb. araçları kullanabildiğim kadar kullanacağım.)

O edge de yan sekmeye linki yapıştırdım ve aktifleştirildi.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
hocam üyeliği yönet kısmından bakarak ne yazdığını söyler misiniz?

Hesap neden patlıyor onu anlamadım? Google böyle bir sebepten hesabı banlamaz en fazla üyeliğini erken iptal eder diye düşünüyorum ama bunu onaylamak hesabın çalınması için hesaba ekli telefon noyu falan değiştiriyorsa o sıkıntı (ama öyle bir şey de görmedim gören varsa ondan diyorsanız aydınlatın beni)

gemini kod için kullanacaksanız yol yakınken vazgeçin, kimi var, deepseek var, glm var.
açık kaynakların ücretsizlerinde kodlama araçları yetersiz. Antigravity e erişim veriyor olması bile büyük nimet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,701
Üyeler
199,886
Son üye
zweigzweigzweig

Geri