Shourd
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,107
kiinguinden mi aldınız size zahmet kodu paylaşırmısınızben aldım toplam 155tl tuttu bi kodla 4.3tl falan indirim oldu. bence alın güzel 5tb falan depolama
kiinguinden mi aldınız size zahmet kodu paylaşırmısınızben aldım toplam 155tl tuttu bi kodla 4.3tl falan indirim oldu. bence alın güzel 5tb falan depolama
hocam alcamda şimdi siz nereden aldınız
ben platinden aldımda bakınıyorum. merak ettim kinguinle fark varmı diye ordan alan arkadaşa soruyorumhocam alcamda şimdi siz nereden aldınız
gemini kod için kullanacaksanız yol yakınken vazgeçin, kimi var, deepseek var, glm var.r10'a erişim engeli gelmemiş miydi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu arada teşekkürler önceki hesaplarım bitme süresi geliyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aktif agent kullanarak kod yazan varsa 3-5 tane alıp yerel olarak kodlamayla güzel götürür aslında fiyat ucuz yani
hocam üyeliği yönet kısmından bakarak ne yazdığını söyler misiniz?![]()
18 aylik gemini google ai pro + 5 tb cloud - R10.net
Hesap Alışverişi & Lisans Hizmetleriwww.r10.net
Bundan aldım. Arkadaşa IBAN ile attım, o da bana linki gönderdi.
Onu da kullanmadığım Edge tarayıcısında, istediğim Gmail hesabına giriş yaparak açtım. (Normalde kullandığım tarayıcıda 2-3 Gmail hesabım açık olduğu için onları kullanmadım. Ne olur ne olmaz diye ana hesaplarımın banlanmasını istemedim. Burada yapay zekâ vb. araçları kullanabildiğim kadar kullanacağım.)
O edge de yan sekmeye linki yapıştırdım ve aktifleştirildi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hindistan'da jio operatörüne kampanya yapıyorlar, elemanlar da kodları satıyor.Beyler onu bunu geçelimde bu adam 100tlye satıyor bunu nerden tedarik ediyo onu konuşalım
18 ay 100 TL'ye kimi yok hocam anca v4 flash çünkü baya ucuz ama o da 18 ay dayanmaz benim kullanımımla 3-4 günde bitergemini kod için kullanacaksanız yol yakınken vazgeçin, kimi var, deepseek var, glm var.
açık kaynakların ücretsizlerinde kodlama araçları yetersiz. Antigravity e erişim veriyor olması bile büyük nimetgemini kod için kullanacaksanız yol yakınken vazgeçin, kimi var, deepseek var, glm var.
açık kaynağı kullanacan o zaman local kullanalım onun için para sistem lazım ona göreaçık kaynakların ücretsizlerinde kodlama araçları yetersiz. Antigravity e erişim veriyor olması bile büyük nimet
hocam sizce plati ile kingui arassında fark olurmuaçık kaynakların ücretsizlerinde kodlama araçları yetersiz. Antigravity e erişim veriyor olması bile büyük nimet