🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

Bunu kendi hesabınıza aktifleştirmeyin. Yan hesaba yapıp aile grubu ile kendinize dağıtın. Patlar yada bir şey olursa diğer hesaba olsun.

1784470324746.webp

1784470330503.webp

Yan maillerden birine aktifleştirdim, Kinguin'den 165tl'ye geldi. Konu sahibine teşekkürler.

ana hesaba aldım valla ben :D

ulan ne bileyim sıkıntı olabileceğini ben sadece gemini pro için aldım taktik falan sanıyorum bunu hayda :D

Arkadaşlar geçen sene ABD'deki öğrencilere 15 aylık ücretsiz Pro vermişlerdi. Onda hesabımda bölgeyi TR yerine ABD seçtim ve 15 ay kullandım. Şimdi de Hindistan yapar kullanırız çok çok xD Hesap patlamaz niye patlasın? En kötü senaryo Pro üyelik iptal olur.
Ki Link verdiği ekranda da bölge kilitsiz diyor aktivasyona. Ben sorun olacağını düşünmüyorum bu şekilde ana hesabımda kullanacağım

Arkadaşlar geçen sene ABD'deki öğrencilere 15 aylık ücretsiz Pro vermişlerdi. Onda hesabımda bölgeyi TR yerine ABD seçtim ve 15 ay kullandım. Şimdi de Hindistan yapar kullanırız çok çok xD Hesap patlamaz niye patlasın? En kötü senaryo Pro üyelik iptal olur.
bölgesi önemsiz glb. satılan sayfada bölge yazmıyor.

Kullanım koşullarını ihlal eden bir işlem olarak kabul edilirse ban yedirebilir. Abonelik yaparken, hesap açarken çarşaf çarşaf sözleşme imzalatıyorlar, ha yüksek ihtimal bir şey olmaz ama olursa ve sebep olarak gösterirlerse itiraz bile edemezsin. Bu riske gerek var mı, bence yok.

Geri