muhammetdd
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 847
Bu tür promosyon ve kodların 3. şahıs kişilerle paylaşımı/satımı yasakmış.hesap niye patlasınki ? sorun ne olabilir
Bu tür promosyon ve kodların 3. şahıs kişilerle paylaşımı/satımı yasakmış.hesap niye patlasınki ? sorun ne olabilir
Hiçbir şey olmaz, çok çok iptal ederler pro'yuolm ben ana hesaba ekledim bunu ne olabilir ki neden böyle diyosunuz![]()
o ne demek yaHiçbir şey olmaz, çok çok iptal ederler pro'yu
bölgesi önemsiz glb. satılan sayfada bölge yazmıyor.Arkadaşlar geçen sene ABD'deki öğrencilere 15 aylık ücretsiz Pro vermişlerdi. Onda hesabımda bölgeyi TR yerine ABD seçtim ve 15 ay kullandım. Şimdi de Hindistan yapar kullanırız çok çok xD Hesap patlamaz niye patlasın? En kötü senaryo Pro üyelik iptal olur.
Kullanım koşullarını ihlal eden bir işlem olarak kabul edilirse ban yedirebilir. Abonelik yaparken, hesap açarken çarşaf çarşaf sözleşme imzalatıyorlar, ha yüksek ihtimal bir şey olmaz ama olursa ve sebep olarak gösterirlerse itiraz bile edemezsin. Bu riske gerek var mı, bence yok.Arkadaşlar geçen sene ABD'deki öğrencilere 15 aylık ücretsiz Pro vermişlerdi. Onda hesabımda bölgeyi TR yerine ABD seçtim ve 15 ay kullandım. Şimdi de Hindistan yapar kullanırız çok çok xD Hesap patlamaz niye patlasın? En kötü senaryo Pro üyelik iptal olur.