- Bütçe
- 60000
Merhabalar, 50-60k bandında bir sistem arayışındayım. Sadece kasaya ihtiyacım var, monitör veya çevre ekipmanlar dahil değil.
→ 5060 ti 16 GB veya biraz daha bütçeyi yükselterek 5070 bulabilir miyim sizce?
→ Bahsettiğim ekran kartlarının yanına 7500f gibi yeterince iyi ama giriş seviye bir ddr5 bellek yerine daha güçlü bir işlemci almak istesem mümkün müdür? Yoksa bu bütçeyle zor mu?
→ Bahsettiğim GPU ve CPU'ya ek olarak 16 GB giriş seviye yerine 32 GB DDR5 6000 MHz CL30 bellek almak istersem bütçeyi ne kadar yükseltmem gerekir?
→ Bunların dışında PSU, kasa, SSD ve soğutma sistemini de çin malı giriş seviye değil de daha kaliteli bir şeyler almak istersem bütün bu saydıklarım sizce ortalama kaç TL'ye mal olur?
Hazır sistem linki paylaşabilirsiniz. Tek tek toplayacak vaktim maalesef yok.
Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
→ 5060 ti 16 GB veya biraz daha bütçeyi yükselterek 5070 bulabilir miyim sizce?
→ Bahsettiğim ekran kartlarının yanına 7500f gibi yeterince iyi ama giriş seviye bir ddr5 bellek yerine daha güçlü bir işlemci almak istesem mümkün müdür? Yoksa bu bütçeyle zor mu?
→ Bahsettiğim GPU ve CPU'ya ek olarak 16 GB giriş seviye yerine 32 GB DDR5 6000 MHz CL30 bellek almak istersem bütçeyi ne kadar yükseltmem gerekir?
→ Bunların dışında PSU, kasa, SSD ve soğutma sistemini de çin malı giriş seviye değil de daha kaliteli bir şeyler almak istersem bütün bu saydıklarım sizce ortalama kaç TL'ye mal olur?
Hazır sistem linki paylaşabilirsiniz. Tek tek toplayacak vaktim maalesef yok.
Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.