Öğrenci planında Gemini Pro da paylaşılıyordu. 4 hesabınla paylaşıp 4 kat Gemini Pro yapabiliyordun evet. Asıl hesabımda kullanım limiti dolduğunda, sol alttan profil değiştirip diğer hesaba geçerek devam ediyordum Pro hesaba. 7 ay boyunca ben böyle kullandım bir sorun olmadı.
Çok garip kendi hesabımla denedim yine aynı şekilde hata verdi arkadaşın maili girdim kabul etti şaka gibi.
O zaman aynı şekilde 1400 küsür liraya Ai Ultra alıp 5 kişiyle YouTube Premium ve Pronun 5 katı Ai limitli hesabı da paylaşabiliyorsak ben 5 kişiyi ikna edip ona geçerim
Çok garip kendi hesabımla denedim yine aynı şekilde hata verdi arkadaşın maili girdim kabul etti şaka gibi. O zaman aynı şekilde 1400 küsür liraya Ai Ultra alıp 5 kişiyle YouTube Premium ve Pronun 5 katı Ai limitli hesabı da paylaşabiliyorsak ben 5 kişiyi ikna edip ona geçerim
Youtube Premium'dan emin değilim, paylaşılmıyor olabilir. 5 TB Drive kotası ortak paylaşım, herkese 5 TB vermiyor. Ai Ultra'yı bilmem ama Gemini Pro herkesin kullanım limiti ayrı oluyor eminim. "Kullanım limitin doldu 23:52'de tekrar gel" diyordu mesela, sol alttan aile grubumda olan farklı bir hesaba geçip oradan aynen devam edebiliyordum. Bu davranış kullanım koşullarını ihlal eden bişi olabilir ama bana bişey olmadı bu süreçte.
Ben eski kullanılmayan mail hesaplarımdan birinin bölgesini Hindistan olarak değiştirdim. O şekilde satın aldım ve diğer maillerimi de aile olarak ekledim. Herhangi bir problem yok. Konu için de rehber için de teşekkürler
Beyler benim düşüncem daha önce ben google mail banı diye bir olay duymadım , şifre çok denenirse bloke eder belki geçici ne bileyim bi terorist örgütü kullanıyorsa felan müdahele eder veya dolandırıcılık operasyonu felan filan diye düşünüyorum şahsen
Evet, Google kurallara uyulmadığı takdirde Gmail/Google hesaplarını askıya alabilir, devre dışı bırakabilir veya tamamen "banlayabilir".
Google, kullanıcı güvenliğini ve hizmet kalitesini korumak için çok sıkı politikalara sahiptir. Genellikle bir hesap banlandığında "Hesabınız devre dışı bırakıldı" uyarısıyla karşılaşırsınız.
Bir Gmail hesabının banlanmasına yol açabilecek en yaygın nedenler şunlardır:
Çocukların cinsel istismarı veya istismarına yönelik içerik paylaşımı (Bu durumda hesap anında ve kalıcı olarak kapatılır, veri indirmeye bile izin verilmez).
Terör propagandası, şiddet içeren veya yasa dışı faaliyetlerin e-posta yoluyla organize edilmesi veya paylaşılması.
Google'ın güncel politikalarına göre, 2 yıl boyunca hiç giriş yapılmayan ve kullanılmayan hesaplar "etkin olmayan hesap" durumuna düşer ve tamamen silinebilir.
Beyler benim düşüncem daha önce ben google mail banı diye bir olay duymadım , şifre çok denenirse bloke eder belki geçici ne bileyim bi terorist örgütü kullanıyorsa felan müdahele eder veya dolandırıcılık operasyonu felan filan diye düşünüyorum şahsen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet, Google kurallara uyulmadığı takdirde Gmail/Google hesaplarını askıya alabilir, devre dışı bırakabilir veya tamamen "banlayabilir".
Google, kullanıcı güvenliğini ve hizmet kalitesini korumak için çok sıkı politikalara sahiptir. Genellikle bir hesap banlandığında "Hesabınız devre dışı bırakıldı" uyarısıyla karşılaşırsınız.
Çocukların cinsel istismarı veya istismarına yönelik içerik paylaşımı (Bu durumda hesap anında ve kalıcı olarak kapatılır, veri indirmeye bile izin verilmez).
Terör propagandası, şiddet içeren veya yasa dışı faaliyetlerin e-posta yoluyla organize edilmesi veya paylaşılması.
Google'ın güncel politikalarına göre, 2 yıl boyunca hiç giriş yapılmayan ve kullanılmayan hesaplar "etkin olmayan hesap" durumuna düşer ve tamamen silinebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: