Ucuza Gemini Pro Almak ve Aile Grubu ile Paylaşmak

Plati'ye pek sıcak bakılmıyor aslında. Kimden aldın süreç nasıl işledi anlat istersen.

Neden sıcak bakılmıyor? Direk bu linkten aldım. Anında mail ile link geldi. Linkten etkinleştirmek istediğim google hesabına girdim etkinleştirdim bu kadar. Alırken sanal kart kullandım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İki kere aldım ikiside anında etkinleştirildi sorun çıkmadı. İlerleyen süreçte ne olur bilmem.

Güncel kampanya --> 18 Aylık Gemini Pro ucuza almak için sıcak fırsatlardaki konu:

Hindistan'da Jio adlı operatör kampanya yapmış, Hint numarası ile bedava alınabiliyormuş ve kullanmayan Hintliler bunları çok ucuza satıyor gibi görünüyor. Öğrenci kampanyası yapılmıştı yine bir trick ile herkes almıştı, birkaç gün önce yaklaşık 6. ayında çoğu kişininki patladı. Bu da yakında patlayabilir garantisi yok ama çok ucuz olduğu için denenebilir.

Güvenlik sebebiyle tavsiyem bu tip şeyleri yan hesabınız ile yapın ve isterseniz aile grubu ile asıl hesabınıza paylaşın.

Nasıl aktifleştirilir ve aile hesabı nasıl açılır rehberi

Satın alım sonrası gelen aktivasyon linki örneği;

Alıntıyı görüntüle

Kullanmak istediğiniz Google hesabı birincil hesabınız iken tıklayın ve onaylayın:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Buradan bir aile grubu oluşturun ve asıl hesabınızı davet edip "Paylaşımı Başlatın" tuşuna basın. Böylece sanki o hesapta yapmış gibi 5 TB depolama ve Gemini Pro dahil tüm Google One avantajlarını paylaşmış olursunuz. Aile grubundaki her hesap bunlardan yararlanır.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aile paylaşımı nasıl oluyor anlamadım. Drive paylaşılır da gemini paylaşılmıyordu benim öğrenci planımda bunda ona izin var mı? Varsa 4 hesapla paylaşıp 4 kat Ai limiti yapabiliyor muyuz?

Aile paylaşımı nasıl oluyor anlamadım. Drive paylaşılır da gemini paylaşılmıyordu benim öğrenci planımda bunda ona izin var mı? Varsa 4 hesapla paylaşıp 4 kat Ai limiti yapabiliyor muyuz?
Öğrenci planında Gemini Pro da paylaşılıyordu. 4 hesabınla paylaşıp 4 kat Gemini Pro yapabiliyordun evet. Asıl hesabımda kullanım limiti dolduğunda, sol alttan profil değiştirip diğer hesaba geçerek devam ediyordum Pro hesaba. 7 ay boyunca ben böyle kullandım bir sorun olmadı.

1784480425094.webp

Öğrenci planında Gemini Pro da paylaşılıyordu. 4 hesabınla paylaşıp 4 kat Gemini Pro yapabiliyordun evet. Asıl hesabımda kullanım limiti dolduğunda, sol alttan profil değiştirip diğer hesaba geçerek devam ediyordum Pro hesaba. 7 ay boyunca ben böyle kullandım bir sorun olmadı.
Bu gemini 3.5 pro ne zaman çıkacak ya adamlar erteleye erteleye bi oldu

Alıntıyı görüntüle
antigravityde yeni dün denedim yan hesabı aynı hesap gibi görüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,186
Üyeler
200,057
Son üye
bödvar

Geri