Ryzen 7 7800x3d İşlemciye Anakart Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
9000
Merhaba halihazırda A620M E anakartım mevut çok giriş seviyesi bir kart. Bütçemi çok zorlamadan bir şeyler almak istiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.

hocam üstüne 2000 falan koyum x870 wifi 6 modelini alabiliyorum bunun da x870 kafama br yerden takıldı ama b serisi mi x serisi mi ona çok karar veremiyorum suna

Troy ile 200 veya Turktelekom koduyla 300 TL ek indirim var. Overclock konusunda çok iyi anakart. Zaman zaman çok daha uygun fiyatlara düşüyor

Troy ile 200 veya Turktelekom koduyla 300 TL ek indirim var. Overclock konusunda çok iyi anakart. Zaman zaman çok daha uygun fiyatlara düşüyor
7300 tl civarlarına buradan düşüyüor . Ama galiba ben cuma gününü bekleyeceğim. gaming gecesini

7300 tl civarlarına buradan düşüyüor . Ama galiba ben cuma gününü bekleyeceğim. gaming gecesini
Yalan olmasın bunu gördüğümü hatırlamıyorum cuma indiriminde ama ara sıra olur olmaz fiyatlara düşüyor ve çok başarılı anakart. Sanırım rengi yüzünden pek tutulmadı ama ben rengini de seviyorum

Yalan olmasın bunu gördüğümü hatırlamıyorum cuma indiriminde ama ara sıra olur olmaz fiyatlara düşüyor ve çok başarılı anakart. Sanırım rengi yüzünden pek tutulmadı ama ben rengini de seviyorum
renk ile hiç işim yok tamamaen performans odaklıyım.

Geri