b1rst
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
bende ınno3d 5080 almıştım geçen hafta şimdi 8 bin tl daha aza satıldı burda ama yapacak bir sey yokHocam ihtiyac varsa aldıysan takma kafaya keyfini çıkar
bende ınno3d 5080 almıştım geçen hafta şimdi 8 bin tl daha aza satıldı burda ama yapacak bir sey yokHocam ihtiyac varsa aldıysan takma kafaya keyfini çıkar
Hocam bu olağandışı indirim sürekli takip etcek vakit olmuyor belki 2 ay indrim gelmicek sağlık olsun yeter kibende ınno3d 5080 almıştım geçen hafta şimdi 8 bin tl daha aza satıldı burda ama yapacak bir sey yok
Ben 37kya taksitle almıştım direkt iptal edip bunu aldım hocam aynı karttı aşırı mutluyum valla alan hocalarıma hayırlı olsun isteyen hocalarıma daha güzelleri nasip olsun insallah sistemimin son parçasıydı o da bitti birkaç güne kuracağım inşallah 6 aydır bu anı bekliyordum.arkadaş kartı aldık 3 gün önce gelen indirime bak ya![]()
ınnoyu alırken de öyle yaşadım bekledim baya sonra uygun geldi ve yapıştırdım bugun yasanan bir hata ama gelirse alanlara hayırlı olsun biz elimizdekiyle mutlu kalmayı bilelimHocam bu olağandışı indirim sürekli takip etcek vakit olmuyor belki 2 ay indrim gelmicek sağlık olsun yeter ki
Aga benim sipariş onaylandı yarın gitsem alabilir miyim kartı yoksa siparişi mi beklemek zorundayım?Vatan pc önünden geçiyordum baktım icerde maçı izliyorlar. Kapıyı tıkladım siparişim vardı alabilirmiyim dediler mac su molasına girince verdiler hemen
Alıntıyı görüntüle
Çok iyi yapay zekaVatan pc önünden geçiyordum baktım icerde maçı izliyorlar. Kapıyı tıkladım siparişim vardı alabilirmiyim dedim mac su molasına girince verdiler hemen
Alıntıyı görüntüle
mesaj geliyor mağaza teslim seçtiysen mesaj gelmeden alamazsınızAga benim sipariş onaylandı yarın gitsem alabilir miyim kartı yoksa siparişi mi beklemek zorundayım?
hocam heyecandan dikkatli bakamamışsınız, yapayzeka fotoğrafAga benim sipariş onaylandı yarın gitsem alabilir miyim kartı yoksa siparişi mi beklemek zorundayım?
2000 lira için değer mi be arkadaş ya
tamamdır hocam teşekkür ederim yarın arayayım buradaki mağazayı sorayım olmadı.mesaj geliyor mağaza teslim seçtiysen mesaj gelmeden alamazsınız