🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

r10'dan almanızı tavsiye etmem. Ne idüğü belirsiz şahıslara direkt IBAN'dan para atmak sonra ne iş çıkarır bilmediğim için bulaşmazdım. Bu kişi bir suçlu olabilir, hesabı üzerinden para çeviriyor olabilir vs. gereksiz bir risk. Ekstrenizde bilindik bir sitenin adı yazması daha iyi.

Kinguin'de stok bitmiş bu arada,

Alıntıyı görüntüle
100 liradan bir şey olacağını sanmıyorum

kapatırlarsa gmail'imizi mi kapatıyorlar arkadaşlar yoksa sadece paketi mi iptal ediyolar free versiyona mı düşürüyolar ?

Mevcut planı olanlara tavsiyem eğer planınız 5-6 aydan fazla devam ediyor ise iptal etmenizi tavsiye etmem gidin başka mail hesabına alın bu tarz methodlar genellikle hintli pakisatanlı arkadaşlar tarafından bulunup dağıtımı yapılıyor buradaki arkadaşlar ise onların aracılığını yapıyor yani bu işin garantisi yok ilk haftadanda patlayabilir yada 10 ayda patlamayabilir tamamen googlenin şüphe algılayıp algılamamasında yani dikkatli olun.

NOT : Telegram botlarında 30 lira civarı bu üyelik

Son düzenleme:
Mevcut planı olanlara tavsiyem eğer planınız 5-6 aydan fazla devam ediyor ise iptal etmenizi tavsiye etmem gidin başka mail hesabına alın bu tarz methodlar genellikle hintli pakisatanlı arkadaşlar tarafından bulunup dağıtımı yapılıyor buradaki arkadaşlar ise onların aracılığını yapıyor yani bu işin garantisi yok ilk haftadanda patlayabilir yada 10 ayda patlamayabilir tamamen googlenin şüphe algılayıp algılamamasında yani dikkatli olun.

Hangi telegram botu hocam özelden yazar mısın? Teşekkür ederim

Hocam özelden telegram botunu paylaşabilir misin merak ettim

burdaki arkadaştan az önce satın aldım dediği gibi sadece link geliyor kendi hesabınızı aktif ediyorsunuz 18 ay boyunca PRO oluyor.
Güzel o zaman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu satıcıdan aldım süper hızlı ve güvenilir sorunsuz etkinleştirdim öneririm.
Bu da hızlıysa iyiymiş.

itemsatıs almayın, stok yok diyor.

1784543747934.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,690
Üyeler
199,417
Son üye
fefe034