Çözüldü✓ Logitech Dfgt Nasıldır

SyFox

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,758
Direksiyon seti uzun süredir almak istiyorum ama fiyatları saçma geliyor . Uyguna bir tane logitech Dfgt buldum nasıldır bu direksiyon . Almaya değer mi yoksa pxn v10 mu alınmalı minimum bir de vites almak gerekiyor vites ne önerirsiniz?

Direksiyon seti uzun süredir almak istiyorum ama fiyatları saçma geliyor . Uyguna bir tane logitech Dfgt buldum nasıldır bu direksiyon . Almaya değer mi yoksa pxn v10 mu alınmalı minimum bir de vites almak gerekiyor vites ne önerirsiniz?
Bence Direct Drive olmayan direksiyon setlerinden çok zevk alamazsınız. Minimum PXN V10 Pro alınması gerektiğini düşünüyorum.

ne oynayacaksin ona gore olabilir ets2 tarzi direksiyonu aniden ve hizli cevirmedigin oyunlar oynayacaksan dfgt isini gorebilir ama ben f1 iracing oynarim asettoda drift atarim diyosan en az v10 pro al

ne oynayacaksin ona gore olabilir ets2 tarzi direksiyonu aniden ve hizli cevirmedigin oyunlar oynayacaksan dfgt isini gorebilir ama ben f1 iracing oynarim asettoda drift atarim diyosan en az v10 pro al
Assetto ets forza her türden oynuyorum .

O zaman DFGT baş ağrıtır. 12-13k'ya V10 Pro ilanları var. Biraz pazarlıkla 10k'ya indirebilirseniz alın geçin. DFGT burdaki çoğu arkadaştan daha yaşlı bir set.
Teşekkürler herkese pxn alana kadar almayalim o zaman

Teşekkürler herkese pxn alana kadar almayalim o zaman
Mantıklı olanı da o hocam. Milletin 20 yıllık külüstürlerine para verip piyasada hala bulunmasını sağlamaya gerek yok 😄 V10 Pro giriş seviyesi bir model onun altındakileri artık 2026 itibariyle almaya gerek de yok. Biraz daha para biriktirin aldığınıza değsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,786
Üyeler
199,437
Son üye
apimaster

Geri