Bende hem 5070 hem 9070xt vardı ayri ayri siparis, hepsini iptal ettilergelişme var mı hocam ben bir şey almadım ama merak ettim
Bende hem 5070 hem 9070xt vardı ayri ayri siparis, hepsini iptal ettilergelişme var mı hocam ben bir şey almadım ama merak ettim
38'e aldığım Pulseyi iade ediyorum hocam o zaman.Rica ederim hocam merak etmeyin Vatan diğer firmalar gibi değil ürününüz gelicektir yoğunluk var biraz mecbur bekleyeceğiz.
Buna bir şey diyemem hocam ama fatura gözüküyorsa sipariş kısmında kesin gelicektir. Bende 37ye aynı modeli almıştım iptal ettim. Tercih sizin ama sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.38'e aldığım Pulseyi iade ediyorum hocam o zaman.
İki tane ettiğiniz için olabilir diyeceğimde sizin gibi yapıp en azından birinide olsa alan var.Bende hem 5070 hem 9070xt vardı ayri ayri siparis, hepsini iptal ettiler
Kararsiz kalinca birini secer digerini iptal ederim demistim, ikiside iptal olduİki tane ettiğiniz için olabilir diyeceğimde sizin gibi yapıp en azından birinide olsa alan var.Alıntıyı görüntüle
Hocam müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin o zaman çünkü sizin gibi düşünüp bunu yapan var.Kararsiz kalinca birini secer digerini iptal ederim demistim, ikiside iptal oldu
Aradım bisey yapamiyoruz diyorHocam müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin o zaman çünkü sizin gibi düşünüp bunu yapan var.
Geçmiş olsun hocam valla başıma gelmiş gibi üzüldüm inşallah bir daha böyle fırsat gelirde alırsınızAradım bisey yapamiyoruz diyor
Buna bir şey diyemem hocam ama fatura gözüküyorsa sipariş kısmında kesin gelicektir. Bende 37ye aynı modeli almıştım iptal ettim. Tercih sizin ama sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
faturayı mail olarakda göndermişlerBu şekilde yazıyor fatura talebi diyince bir şey olmuyor gelme şansı var mı bunun
Telefondan açmayı deneyin ben telefondan açınca açılıyor hocam. Fatura kesilmiş belli ki buradan dönmez artık ürün satın alınmış gelir bir aksilik olmazsa.Bu şekilde yazıyor fatura talebi diyince bir şey olmuyor gelme şansı var mı bunun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
faturayı mail olarakda göndermişler
aynen faturayı maile atmışlar şimdi baktımTelefondan açmayı deneyin ben telefondan açınca açılıyor hocam. Fatura kesilmiş belli ki buradan dönmez artık ürün satın alınmış gelir bir aksilik olmazsa.