❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

38'e aldığım Pulseyi iade ediyorum hocam o zaman.
Buna bir şey diyemem hocam ama fatura gözüküyorsa sipariş kısmında kesin gelicektir. Bende 37ye aynı modeli almıştım iptal ettim. Tercih sizin ama sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

ah ulan gece görseydim çekerdim. indirim de bitmiş.
çok kötü oldu:cry::cry::cry::cry:

Bende hem 5070 hem 9070xt vardı ayri ayri siparis, hepsini iptal ettiler
İki tane ettiğiniz için olabilir diyeceğimde sizin gibi yapıp en azından birinide olsa alan var.
AXvnukhu_pkfLlh7.webp

Kararsiz kalinca birini secer digerini iptal ederim demistim, ikiside iptal oldu
Hocam müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin o zaman çünkü sizin gibi düşünüp bunu yapan var.

Bu şekilde yazıyor fatura talebi diyince bir şey olmuyor gelme şansı var mı bunun
Buna bir şey diyemem hocam ama fatura gözüküyorsa sipariş kısmında kesin gelicektir. Bende 37ye aynı modeli almıştım iptal ettim. Tercih sizin ama sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde yazıyor fatura talebi diyince bir şey olmuyor gelme şansı var mı bunun
faturayı mail olarakda göndermişler

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-20 201701.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-20 201701.webp
    11.7 KB · Hit: 97

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

faturayı mail olarakda göndermişler
Telefondan açmayı deneyin ben telefondan açınca açılıyor hocam. Fatura kesilmiş belli ki buradan dönmez artık ürün satın alınmış gelir bir aksilik olmazsa.

Kimini iptal ediyorlar ben iptal istiyorum iptal etmiyorlar :) Faturada mail geldi bir garip işler neyse kargodan almayız artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,812
Üyeler
199,441
Son üye
demir35

Geri