Yardım Alınır mı?Thunderobot Rs16 AMD Ryzen 9-9850hx Geforce RTX 5070 8gb 115w

@Teygake hocam sanırım sen bu laptopa sahipsin fikirlerini beklerim

FPS oyunları için alıyorsanız başarılı diyebilirim. 1 saat God of War ilk oyun oynadım ve HWİNFO testleri bu şekilde, kucağımda sadece fansız stant ile kullandım. Biraz sıcak çalışıyor ama bence F/P laptop. Ekranı 300Hz'de sadece dGPU modunda kullanabiliyorsunuz hibrit kullanmak isterseniz max 240Hz. Soğutucu ile kullansam biraz daha iyi sonuç alırdım büyük ihtimal.

Ekler

• 1784569684073.webp
    1784569684073.webp
    80.3 KB · Hit: 19
  • 1784569697748.webp
    1784569697748.webp
    57.9 KB · Hit: 19
Son düzenleme:
FPS oyunları için alıyorsanız başarılı diyebilirim. 1 saat God of War ilk oyun oynadım ve HWİNFO testleri bu şekilde kucağımda sadece stant ile kullandım. Biraz sıcak çalışıyor ama bence F/P laptop. Ekranı 300Hz'de sadece dGPU modunda kullanabiliyorsunuz hibrit kullanmak isterseniz max 240Hz. Soğutucu ile kullansam biraz daha iyi sonuç alırdım büyük ihtimal.
Teşekkürler Hocam peki ekran kalitesi parlaklık fln nasıl tatmin edici düzeyde mi?
ve ekran kartının 8gb olmalı ile ilgili bi sorun yaşadınız mı?

Teşekkürler Hocam peki ekran kalitesi parlaklık fln nasıl tatmin edici düzeyde mi?
ve ekran kartının 8gb olmalı ile ilgili bi sorun yaşadınız mı?
Ekran kalitesi ciddi anlamda güzel. Parlaklık 500 nit ve %100 DCI-P3(Yaklaşık %140 sRGB) her türlü tatmin ediyor. 2.5K ekrana sahip olduğu için Pragmata gibi yeni AAA oyunlarda orta-yüksek ayarlarda oynamak zorunda kalıyorsunuz çünkü VRAM yetmiyor.

Ekran kalitesi ciddi anlamda güzel. Parlaklık 500 nit ve %100 DCI-P3(Yaklaşık %140 sRGB) her türlü tatmin ediyor. 2.5K ekrana sahip olduğu için Pragmata gibi yeni AAA oyunlarda orta-yüksek ayarlarda oynamak zorunda kalıyorsunuz çünkü VRAM yetmiyor.
Vram olayı üzsede bu fiyata daha iyisi gözükmüyor alacağım gibi. Tekrardan tesekkürler

Vram olayı üzsede bu fiyata daha iyisi gözükmüyor alacağım gibi. Tekrardan tesekkürler
Şimdiden hayırlı olsun hocam. Eksilere yazmayı unutmuşum laptopta advanced optimus ve iGPU mod yok yani sadece dGPU ve hibrit mod var. Advanced optimus olmaması mod değiştirmek için her seferinde yeniden başlatmak zorunda olmanız demek.

Ekler

• 1784570420325.webp
    1784570420325.webp
    36 KB · Hit: 5
Son düzenleme:
Şimdiden hayırlı olsun hocam. Eksilere yazmayı unutmuşum laptopta advanced optimus ve iGPU mod yok yani sadece dGPU ve hibrit mod var. Advanced optimus olmaması demek her seferinde mod değiştirmek için her seferinde yeniden başlatmanız gerek.
Neyseki masada prizde kullanmayı seviyorum laptopu. Yoksa pil konusu üzebilirmiş 🤝

Fiyatını hak ediyor mu? Kronik sorunları varmı? Öneriyor Musunuz?

Ben gameraider kullandım aynı cihaz neredeyse. Tam F/P cihazı. Bana kalırsa LOQ'tan iyi.
Şimdiden hayırlı olsun hocam. Eksilere yazmayı unutmuşum laptopta advanced optimus ve iGPU mod yok yani sadece dGPU ve hibrit mod var. Advanced optimus olmaması mod değiştirmek için her seferinde yeniden başlatmak zorunda olmanız demek.
Çoğu cihaz öyle mod değişince yeniden başlatıyor artık. Eksi yazmam ben ona.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,228,176
Üyeler
199,637
Son üye
erenysl16

Geri