Yardım Hangi Motosikleti Almalıyım?

ceham

80+
Reaksiyon skoru
81
Bütçe
450000
Karta taksit yapacağım için 0km bir motosiklet alma niyetindeyim. 12 yaşından beri motosiklet kullanıyorum. Şuan 25 yaşındayım. Cc konusunda 600cc kadar kullanmakta sorun çekmem lakin takıldığım konu özellikle uzun yolda rahat bir sürüş deneyimi yaşatacak ve şehir içerisinde ise idare eder/ortalamanın bir tık üstü bir pozisyonda olmasını beklediğim bir motosiklet arıyorum. Baktığım çoğu motorda tek silindir olması sebebiyle titreşim durumu beni çok rahatsız ediyor. Örneğin ktm duke 250
Ya da çift silindir olmasına rağmen selesinin sertliği ve titreşiminin fazla olmasıyla honda nx500
Gibi örnekler var.
bana 300.000-450.000 tl fiyat bandında "Alabileceğin en iyisi budur, uzun yolda üzmez. Rahatsız etmez" diyebileceğiniz bir motor var mı?

Bosver racing falan alacan bir chopper 250-300e 150kda full tuning bobber falan yolların hukumdarisin bilader. He illa racing ise nx500 veya cbr600rr zx4rrda gider
Karta taksit yapacağım için 0km bir motosiklet alma niyetindeyim. 12 yaşından beri motosiklet kullanıyorum. Şuan 25 yaşındayım. Cc konusunda 600cc kadar kullanmakta sorun çekmem lakin takıldığım konu özellikle uzun yolda rahat bir sürüş deneyimi yaşatacak ve şehir içerisinde ise idare eder/ortalamanın bir tık üstü bir pozisyonda olmasını beklediğim bir motosiklet arıyorum. Baktığım çoğu motorda tek silindir olması sebebiyle titreşim durumu beni çok rahatsız ediyor. Örneğin ktm duke 250
Ya da çift silindir olmasına rağmen selesinin sertliği ve titreşiminin fazla olmasıyla honda nx500
Gibi örnekler var.
bana 300.000-450.000 tl fiyat bandında "Alabileceğin en iyisi budur, uzun yolda üzmez. Rahatsız etmez" diyebileceğiniz bir motor var mı?

hocam d250 kullanıcısyıdım defalarca tekirdağ şile uzun yolu yaptım (ortalama 100-120 km gidiş birde gelişi vardi toplam 200-240km) hiçte yormuyordu gitmesi durması bakımları vs her şeyi yerli yerindeydi çokta tatmin ediyordu fakat 250lik yerine güzel bi D400 UG alıp ki zaten full aksesuarlı geliyor motor sepet demiri dahil olucak şekilde güzel bir gp veya shad 52-57 litre topcase koyup keyfine bakabilirsin.
Motor biraz ağırdır fakat eğer yapılıysan inanılmaz kıvrak şekilde kullanabilirsin sesi zaten apayrı güzel

Hayırlı uğurlu olsun nasıl beğendin mi
Görünüş konusunda beğendim. Motosikletin selesini daha konforlu bir sele ile değiştirmeyi düşünüyorum ileride. Üzerinde gelen lastikler gayet iyi fakat şunu belirtmeliyim ki ıslak veya kaygan zemine kesinlikle uygun değiller. Torku gayet tatmin edici. Motor adeta "At vitesi basalım" diyor. Şuan 800km yaklasti. Elimden geldigince rodaja girene kadar basmamaya çalışıyorum. Dayanamayıp bastığım son hız 140 galiba. Kendisi de zaten max 165 yapıyor diye biliyorum. Plastik kalitesi kötü değil. Hatta iyi diyebilirim. Ekranı bir tık düz kalmış ama sürerken sorun etmiyorsunuz. Sürüşte yaşadığım bir sorun da olmadı şuan için. Ortalama 3.2lt benzin yakiyor 100kmde. Benim için fazla bir değer değil. Bu paralarda 0 motosiklet almak isteyenler için güzel bir tercih diye düşünüyorum. Eğer kredisiz alacaksanız 2. El düşük km temiz daha üst segmentlere yönelebilirsiniz. Bir de quickshifter özelligi oldugunu duydum, rodajda açtırmayi dusunuyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam d250 kullanıcısyıdım defalarca tekirdağ şile uzun yolu yaptım (ortalama 100-120 km gidiş birde gelişi vardi toplam 200-240km) hiçte yormuyordu gitmesi durması bakımları vs her şeyi yerli yerindeydi çokta tatmin ediyordu fakat 250lik yerine güzel bi D400 UG alıp ki zaten full aksesuarlı geliyor motor sepet demiri dahil olucak şekilde güzel bir gp veya shad 52-57 litre topcase koyup keyfine bakabilirsin.
Motor biraz ağırdır fakat eğer yapılıysan inanılmaz kıvrak şekilde kullanabilirsin sesi zaten apayrı güzel
Net değil ama yükseltmeyi ktm 390 adventure olarak dusunuyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,710
Üyeler
200,758
Son üye
em1rselvi

Geri