❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Valla beyaz veya daha giriş segment olmayan bir ürün alasım da var ama nvidialar çok artıyor, kasımı bekliyordum kasımda bu fiyata bulamam gibi de düşündüm ne yapsam bilemedim :D
büyük konuşmamak lazım ama bu fiayata bir daha düşmez gibi ya düşerse yine vatanda düşer bence

Nasıl yapacaz Ankara'da oturuyorum ben hocam,iptal etmeyi düşünüyorum.

Nasıl yapacaz Ankara'da oturuyorum ben hocam,iptal etmeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir dönem ekran çizilmeye daha dayanıklı diye woled tercih etmek istemiştim ama 3.nesildi ve epey sorunları var diye vazgeçmiştim.4.nesil tandem oledler tercih edilebilir mi?
Ah be abi. Ankara’da tanıdık olsaydı keşke :/

Valla beyaz veya daha giriş segment olmayan bir ürün alasım da var ama nvidialar çok artıyor, kasımı bekliyordum kasımda bu fiyata bulamam gibi de düşündüm ne yapsam bilemedim :D
Beyaz setup var bende aynı şekil düşünüyordum da bu fiyata kaçıramazdım.6000 serisi gelene kadar üzmez.RAM krizi ekran kartı pazarını daha da sert vurabilir diye aldım.3-4 ay sonra fiyatların ne olacağı belirsiz.

Beyaz setup var bende aynı şekil düşünüyordum da bu fiyata kaçıramazdım.6000 serisi gelene kadar üzmez.RAM krizi ekran kartı pazarını daha da sert vurabilir diye aldım.3-4 ay sonra fiyatların ne olacağı belirsiz.
Ben vatandan bi ram düşürdüydüm bi de gpu aldım sistemin kalanı duruyor zaten, sıfır kutusunda bekletip duruma göre hareket edeceğim galiba. Çok içime sinen bir kart olmadı ama bu fiyata görünce dayanamadım artık.

Ben vatandan bi ram düşürdüydüm bi de gpu aldım sistemin kalanı duruyor zaten, sıfır kutusunda bekletip duruma göre hareket edeceğim galiba. Çok içime sinen bir kart olmadı ama bu fiyata görünce dayanamadım artık.
Fena kart değil,biraz çirkin ve küçük ama sıcaklıklar çok kötü değil bugün biri forumda hotspot değerlerini paylaşmıştı.

Bunu göndermeyecekler mi acaba , kargoya vermemiş ve kredi kartı hareketlerimde göremedim ( limit düşmüş ama provizyon gözüküyordu hareketlerden yok olmuş )
Sağ salim gelsin :cry::cry:

Ekler

• 47140.webp
    47140.webp
    34.3 KB · Hit: 181
Ah be vatandan birkaç gün önce 31 e zotac rtx 5070 solid oc almıştım keşke almayıp 41 e 5070 ti alabilseydim.

Benim 17 Pro Max fatura kesilmiş
Benım telefonu iptal etmiş, onaylanmıştı. Ama parayı çekmiş :D provizyondaydı ama şuan değil görüyorum gelecek ay ödemelerimde :D yarın öpcem onları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,161
Üyeler
199,619
Son üye
kuzeykb

Geri