❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Trueblack 500 var da puslu görünüm benim göz zevkimi de bozar hocam,efsane fiyat gelmediği sürece oledlerde sonraki jenerasyonları bekleyecem sanırım.
Glossy oledlerde bu sorunlar yok. Eğer çok fps bağımlısıysan biraz daha ekleyip Asus, MSI, Gigabyte 360hz modellere bakabilirsin aksi halde 240 ve 280hz var bu bütçelerde

280hz Asus

Trueblack 500 var da puslu görünüm benim göz zevkimi de bozar hocam,efsane fiyat gelmediği sürece oledlerde sonraki jenerasyonları bekleyecem sanırım.
sonraki jenerasyonlar yine pahalı fiyattan geliyor, eski nesiller ucuzluyor sadece ona göre düşünürsün
yani 1-2 sene değil biraz daha beklemen gerekebilir ama belli de olmaz

karanlık odada kullanacaksan da mat alma aydınlıkta kullanacaksan da mat alma
qd oled parlaklığı yettiği için ben memnunum ama mat olmasından memnun değilim, hdr için de trueblack 500-600 olsa mis gibi olur, 400 karanlık odada yetiyor yoksa yetersiz kalıyor
mat olduğu için tam performansını alamıyorsun puslu görünüm oluyor ama yine de ipsten iyidir

samsung g6 3. nesil qd oled ve mat
ben 5. nesil qd oled ve parlak modele geçeceğim, 4k model bakarsan 4. nesil hatta 4.5. nesil opsiyonların var, 5. nesil modeller seneye gelecek
14k fiyatını baz alarak sizce alınır mı. daha para ekleyesim yok maksat oled olsun

Anladım hocam ben direkt qd-oled diye çekmiştim mat olduğunu bilmiyordum,sanırım WOLED'de de bu sıkıntı var.
Woled de bu sorun yok. Mat qd oledler bu konuda berbat. Glossy qd de oldukça az var. Woled de ise bu sorun yok ama glossy woled'ler ekran yüzeyinden ötürü yansıma yaptığı için mor tonunda bir renge dönüyor ama qd kadar belirgin değil. QD oled polarizer bulundurmaması dan ötürü kendine has bir macenta tonu var. Mat kaplama ışığı dağıttığı için bu çok belirgin hale geliyor.

Merhaba hocam. İade etmeyi düşünüyorsanız bana satabilirseniz çok sevinirim.
Nasıl yapacaz Ankara'da oturuyorum ben hocam,iptal etmeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Woled de bu sorun yok. Mat qd oledler bu konuda berbat. Glossy qd de oldukça az var. Woled de ise bu sorun yok ama glossy woled'ler ekran yüzeyinden ötürü yansıma yaptığı için mor tonunda bir renge dönüyor ama qd kadar belirgin değil. QD oled polarizer bulundurmaması dan ötürü kendine has bir macenta tonu var. Mat kaplama ışığı dağıttığı için bu çok belirgin hale geliyor.
Bir dönem ekran çizilmeye daha dayanıklı diye woled tercih etmek istemiştim ama 3.nesildi ve epey sorunları var diye vazgeçmiştim.4.nesil tandem oledler tercih edilebilir mi?

Nasıl yapacaz Ankara'da oturuyorum ben hocam,iptal etmeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir dönem daha dayanıklı diye woled tercih etmek istemiştim ama 3.nesildi ve epey sorunları var diye vazgeçmiştim.4.nesil tandem oledler tercih edilebilir mi?
Evet

Geri