50 Bin TL Kadar 65 İnç Televizyon Önerisi

Reaksiyon skoru
15
Bütçe
50000
dostlar selamlar bütçe ve özellik belirttiğim gibi tv arıyorum önerilerinize açığım

İffalcon 65u95a, Amazon Trendyol Hepsiburada satılıyor, 53 k civarinda.
Arkadan tam dizi aydınlatmalı bölgesel karatma özelliği olan( fald) QD-Mini led Tv sidir. 144 hz. Özellikleri iyidir hocam.
Tcl c6k ile ayni özelliklerde ve ayni yazilimlari almaktadır. Sık sık yazılım almaktadır, AİPQ Pro görüntü işlemcisi vardır. Tam f/p Tv sidir

dostlar selamlar bütçe ve özellik belirttiğim gibi tv arıyorum önerilerinize açığım
LG veya Samsungdan şaşma derim televizyonda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu gercek mini led degil, kenarlarda ışık sızması şikayetleri cok bunda, qned86a, 87b lerde de...Lg de degisim vermiyor, siyahlari iyi vermiyor. Bizzat alip kullananların yorumları var.

LG MiniLedleri en üst modeller hariç kötü, Samsung güzel ama o bütçeye gerçek MiniLed satmıyor. Bu bütçede TCL mantıklı bence.

LG MiniLedleri en üst modeller hariç kötü, Samsung güzel ama o bütçeye gerçek MiniLed satmıyor. Bu bütçede TCL mantıklı bence.
LG Oled Evo kullanıyorum ve memnunum
LG ve Samsung sadece oled ve miniled olan modellerinde iyi geriye kalanları belki boe gibi firmalara yaptırıyorlar (genelde)

Oled'den şaşmamak lazım miniled de sıkıntı hadi monitörde iyi götürüyor ama TV'lerde sıkıntı

Oled alıp geçmek lazım (tabi bu fiyata varsa)

LG Oled Evo kullanıyorum ve memnunum
LG ve Samsung sadece oled ve miniled olan modellerinde iyi geriye kalanları belki boe gibi firmalara yaptırıyorlar (genelde)

Oled'den şaşmamak lazım miniled de sıkıntı hadi monitörde iyi götürüyor ama TV'lerde sıkıntı

Oled alıp geçmek lazım (tabi bu fiyata varsa)
LG nin Oledi zaten iyi ona laf etmedim param olsa direkt G serisi alırım hatta, MiniLedi kötü çünkü çok tecrübeli değil LG orada. Samsungun Neo Qled serisi (MiniLed) fena değil en düşük modeli olan QN70 sahte MiniLed sayılır ama daha üst modelleri başarılı.

50K ya Oled imkansız sanırım, Grundig marka bile o kadar düşmemişti diye hatırlıyorum 😀

Geri