- Reaksiyon skoru
- 9
nasıl oldu hocam bir sıkınıt varmı toplu hesap kullanımı ortak kullanım mı yoksa diğer şifre kampnaya kullanımı gibi miAldım Teşekkürler.
nasıl oldu hocam bir sıkınıt varmı toplu hesap kullanımı ortak kullanım mı yoksa diğer şifre kampnaya kullanımı gibi miAldım Teşekkürler.
Ödeme yöntemi olarak hangisini kullanıyorsunuz hocam p2p denedim bi çözemedimşu an plati tavsiye ederim kinguinde fiyatlar yükseldi
Teşekkürler hocam iyi geceler diliyorumTurkey bank card var oradan gpay ile ödüyorsun kredi kartıyla
Kinguinden aldım ben linke tıkladım direkt hesabımda etkinleşti. ortak kullanım değil.nasıl oldu hocam bir sıkınıt varmı toplu hesap kullanımı ortak kullanım mı yoksa diğer şifre kampnaya kullanımı gibi mi
Teşekkürler hocam bilgilendirme içinKinguinden aldım ben linke tıkladım direkt hesabımda etkinleşti. ortak kullanım değil.
öyleyse bende alabilirim iptal olmaz umarım ilerdeTeşekkürler hocam bilgilendirme için
Sanal kart ayarlayip kinguinden 310 TL'ye aldımPlatiden gpay üstünden 100tl ödeyerek alabilirsin gpay de bi sorun çıkacağını sanmıyorum. sanal kart kullan genede
Ben burdan aldim sorunsuz kartla ödedimHocam nereden alıyorsunuz bizde bi deneyelim şansımızı
Max 200₺ verilir hocam baya fazlaSanal kart ayarlayip kinguinden 310 TL'ye aldım