80k Bütçe Öğrenci&Oyun Laptopu Önerisi

Mike Ross

80+
Reaksiyon skoru
78
Bütçe
80000
hem şarjının en azından yeterli bir süre gitmesi hem de oyunlarda çok üzmemesini istediğim bir laptop bakıyorum. fazla ağır da olmamalı hem dışarda hem de oyun oynarken işimi görmeli hiç yoktan. Bu bütçede sanırım zor bunlar ama kullandığınız veya önerebileceğiniz bir model var mı?

Bunlar olabilir
hem şarjının en azından yeterli bir süre gitmesi hem de oyunlarda çok üzmemesini istediğim bir laptop bakıyorum. fazla ağır da olmamalı hem dışarda hem de oyun oynarken işimi görmeli hiç yoktan. Bu bütçede sanırım zor bunlar ama kullandığınız veya önerebileceğiniz bir model var mı?

Bütçe çıkarsa ve sonradan 16 GB RAM ekleyebilirim derseniz 5070Ti laptop almanızı şiddetle öneririm. Acer Nitro 16S 2,18 kg işinizi görür.
1784583251817.webp

Hocam gözünüzü seveyim 14900HX'e pil mi dayanır? Taş çatlasın 2-2.5 saat götürür.

Son düzenleme:
Hocam ram ekledi mıydı fiyat 95k'ya çıkıkor bütçeyi 15k aşıyor o iş yaş
Hemen eklemesine gerek yok bekleyebilir, 16 da iş görür şimdilik. RAM sonradan eklenebilir ama ekran kartı değiştirilemez.
Bu arada bu cihaz 2,95 kg haberiniz olsun.
1784583231831.webp

Bütçe çıkarsa ve sonradan 16 GB RAM ekleyebilirim derseniz 5070Ti laptop almanızı şiddetle öneririm. Acer Nitro 16S 2,18 kg işinizi görür.
Alıntıyı görüntüle

Hocam gözünüzü seveyim 14900HX'e pil mi dayanır? Taş çatlasın 2-2.5 saat götürür.
şarjı gündelik kullanımda ne kadar gider tahmininiz var mı? biraz götürmesi gerekiyor çünkü

hem şarjının en azından yeterli bir süre gitmesi hem de oyunlarda çok üzmemesini istediğim bir laptop bakıyorumhem şarjının en azından yeterli bir süre gitmesi hem de oyunlarda çok üzmemesini istediğim bir laptop bakıyorum. fazla ağır da olmamalı hem dışarda hem de oyun oynarken işimi görmeli hiç yoktan. Bu bütçede sanırım zor bunlar ama kullandığınız veya önerebileceğiniz bir model var mı?
Sarjının fazla gitmesini istiyorsan AI işlemcili modellere bakmalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,650
Üyeler
200,466
Son üye
BGLXI

Geri