Çözüldü✓ Bı Anda Klavye Tusları Farklı Seyler Calıstırmaya Basladı

nptu

80+
Reaksiyon skoru
53
Selamlar normal bir sekilde oyun oynuyordum ama bir anda tuslar amaci disi calismaya basladi sag tik basiyorum calismiyor uygulama acmaya calisiyorum yetkili ixni istiyor, w ya basiyorum word aciyor bunun gibi vb. Tus takilmistir dedim baktim sorun yok ara sira duzeliyor sonra geri bozuluyor bilej varmi sorunu disari kaynakli bir dosyada indirmedim bu arqda

Selamlar normal bir sekilde oyun oynuyordum ama bir anda tuslar amaci disi calismaya basladi sag tik basiyorum calismiyor uygulama acmaya calisiyorum yetkili ixni istiyor, w ya basiyorum word aciyor bunun gibi vb. Tus takilmistir dedim baktim sorun yok ara sira duzeliyor sonra geri bozuluyor bilej varmi sorunu disari kaynakli bir dosyada indirmedim bu arqda
Bazen klavye dili değişiyor. sağ altta dil seçeneği varsa bak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bendede oluyor bazen tüm tuşalra fln basıyom çözülüyor :D

Bazen klavye dili değişiyor. sağ altta dil seçeneği varsa bak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bendede oluyor bazen tüm tuşalra fln basıyom çözülüyor :D
Denedim ama hala devam ediyor cilsirtwcak beni

Klavyeyi tak çıkar yapmayı da deneyebilirsin. Bazen yetersiz güç sorunu da buna yol açabilir. Çevre biriminin düzgün çalışmasını engeller. Ayrıca arkadaşın dediği sorunu yaşatan oyunlar var. Mesela Warrock her türlü klavyeyi İngilizce'ye çeviriyor.

Bilgisayarı yeniden başlatma ve sürücü güncellemelerini kontrol etmeyi de deneyebilirsin.

Ekran klavyesini aç w bas hala word açıyorsa sorun klavyende değildir

BAktim hocam ayni anda hem win hem shift alt ctrl ye basili kaliyor diye gozukuyor neyfen kaynakli simdi ve pc dizustu harici klavye kullaniyorum pcnin klavyesini felan inaktif edebiliyormuyn

Klavye nedir? Kablosuzsa sıfırlamayı deneyin

Başka cihaza takınca düzeliyorsa klavye arızası değildir. O şekilde denemek en basiti olur kablosuzsa herhangi bir cihaza bağlayıp test edin.

Bendede bazen benzer şeyler oluyor. Yazılımsal olarak windows tuşuna basıyor olarak görüupr sanırım. Bi kere wiin tuşuna basınca düzelmişti sanırım. Genelde oyun sırasında oluyodu geçiremiyodum res atmadan

Bendede bazen benzer şeyler oluyor. Yazılımsal olarak windows tuşuna basıyor olarak görüupr sanırım. Bi kere wiin tuşuna basınca düzelmişti sanırım. Genelde oyun sırasında oluyodu geçiremiyodum res atmadan
Formatladim direk hocam duzelmiyor

Klavyen mebransa ve sivi temasi varsa zamanla olabiliyor calisma seklinden dolayi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,980
Üyeler
200,814
Son üye
plankton

Geri