Woaax
80+
- Reaksiyon skoru
- 98
Türk yerden almak daha mantıklı.100TL olan ilan güvenilir mi? ? Başlıkta 300TL yazıyorda omu daha güvenilir ?
Türk yerden almak daha mantıklı.100TL olan ilan güvenilir mi? ? Başlıkta 300TL yazıyorda omu daha güvenilir ?
Orasi problem zaten ben burdannaldim arkadasima be bana sorunsuz öneririmPlatiye üye olmak gerekmiyor mu beyler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Abi platiden aldım zaten kullanılmış link dedi napıxam ben
BencedeTürk yerden almak daha mantıklı.
Ben ondan alacaktımda bana 2 saat dönmedi, aldıktan sonra döndü bende ondan aldım. Bencede ondan alın.Türk yerden almak daha mantıklı.
Plati banada oyle verdi 4 gün önce iade alamadim mecbur tr sitesinden 200₺ ye aldim 3 tane sorunsuz neyse ki ucuzValla aldıkta link bozuk çıktı, satıcıya destekten yazdım. Çözerler herhalde.
İade seçeneği yok satıcı 24 saat içerisinde satıcı sorunu çözmezse site mail adresi bırakmış o şekilde iade geliyordur.
Benim muhabbet çözülene kadar plati yerine diğer satıcıları tercih edin uğraştırmasın sizide.
Attığın linkteki yeri demiyorum,200 lira niye vereyim. R10'u diyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bencede
10 dk da gonderiyor ama spama dustu bendeheplisans ne kadar sürede gönderiyor maile
Konu sahibine teşekkürler. R10 dan aldım. telegramdan bağlantı kurdum. İbana ödeme yaptım. 1 dk bile sürmedi-> 100TL R10.net de satan var almak isteyen olursa. (ucuz, direkt satıcıya wp den mesaj atıp alıyorsunuz)
![]()
18 aylik gemini google ai pro + 5 tb cloud - R10.net
Hesap Alışverişi & Lisans Hizmetleriwww.r10.net
r10'dan almanızı tavsiye etmem. Ne idüğü belirsiz şahıslara direkt IBAN'dan para atmak sonra ne iş çıkarır bilmediğim için bulaşmazdım. Bu kişi bir suçlu olabilir, hesabı üzerinden para çeviriyor olabilir vs. gereksiz bir risk. Ekstrenizde bilindik bir sitenin adı yazması daha iyi.
Kartla ödeyen için de itemsatış mantıklı oluyor.
millete IBAN'dan para falan göndermeyin sonra başınız belaya girmesin.