🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

Platiye üye olmak gerekmiyor mu beyler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi platiden aldım zaten kullanılmış link dedi napıxam ben
Orasi problem zaten ben burdannaldim arkadasima be bana sorunsuz öneririm

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türk yerden almak daha mantıklı.
Bencede

Türk yerden almak daha mantıklı.
Ben ondan alacaktımda bana 2 saat dönmedi, aldıktan sonra döndü bende ondan aldım. Bencede ondan alın.
Platide satın alma linki ile komisyon falan alıyorlarmış, kimsenin günahını almayayımda önerenler arasında kendi çıkarı içinde öneren olabilir.

Valla aldıkta link bozuk çıktı, satıcıya destekten yazdım. Çözerler herhalde.

İade seçeneği yok satıcı 24 saat içerisinde satıcı sorunu çözmezse site mail adresi bırakmış o şekilde iade geliyordur.
Benim muhabbet çözülene kadar plati yerine diğer satıcıları tercih edin uğraştırmasın sizide.
Plati banada oyle verdi 4 gün önce iade alamadim mecbur tr sitesinden 200₺ ye aldim 3 tane sorunsuz neyse ki ucuz

R10 üzerinden 100 tl'ye aldım sorunsuz teslim edildi, aktif ettim. Eyvallah hocam (y)

8 tane aldım eyvallah antigravityde lazım oluyo
1784623471657.webp

r10'dan almanızı tavsiye etmem. Ne idüğü belirsiz şahıslara direkt IBAN'dan para atmak sonra ne iş çıkarır bilmediğim için bulaşmazdım. Bu kişi bir suçlu olabilir, hesabı üzerinden para çeviriyor olabilir vs. gereksiz bir risk. Ekstrenizde bilindik bir sitenin adı yazması daha iyi.
👆
IBAN'dan para falan göndermeyin sonra başınız belaya girmesin.

Dolandırıcılığın arşa çıktığı dönemde en yapılamayacak şey tanımadığınız şahısa para göndermek.
Tüm işlemler inceleniyor, ufak banka hareketleri sebebiyle insanlar sorguya çekilir oldu.
100 lira fazla verin adı olan bir siteden alın ekstrenize yansısın daha iyi.
Siparişin de ekran görüntüsünü alıp düzgünce saklarsınız.

Kripto ile hizmet ve ürün satın alımı da ülkemizde yasak, buna da dikkat edin.
Ödeme için bu yöntemleri isteyen satıcı ve siteleri boşverin yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,714
Üyeler
199,894
Son üye
F0CYS

Geri