Birden fazla alıp kenara atsam kodlar yanarsa toplu mu gider yoksa sadece kullandığım kod mu gider iptal durumunda acaba ?Platiden al geç farketmiyor
sanal kart kullan. ben valentinestore_bot telegramdan aldım. 33tlye denk geliyor. kripto ödemeBirden fazla alıp kenara atsam kodlar yanarsa toplu mu gider yoksa sadece kullandığım kod mu gider iptal durumunda acaba ?
YD'ye kart vermek bana güvenli gelmiyor ya iban'dan isteyen elemana atacağım daha iyi, kart vermemiş olurum hiç kullanmadığım siteye.
Kripto ödeme nasıl yapılıyor, ben kripto kullanmıyorumda basitse o şekilde alayım. Yoksa dediğiniz gibi sanal kart ile alacağım diğer arkadaş ilanına dönmedi çünkü.sanal kart kullan. ben valentinestore_bot telegramdan aldım. 33tlye denk geliyor. kripto ödeme
binance ile kolay baya ama yeni hesap açacaksan uğraştırır herhalde.Kripto ödeme nasıl yapılıyor, ben kripto kullanmıyorumda basitse o şekilde alayım. Yoksa dediğiniz gibi sanal kart ile alacağım diğer arkadaş ilanına dönmedi çünkü.
Plati'den aldım fakat abonelik kullanılıyor uyarısı verdi.binance ile kolay baya ama yeni hesap açacaksan uğraştırır herhalde.
evet basman yeterli iade açPlati'den aldım fakat abonelik kullanılıyor uyarısı verdi.
Verdiği linke basmam yeterli değilmi, direk tanımlaması lazım ?
Satıcıya yazdımda 2 saat içerisinde dönmezse açarım iade nasıl açılıyor ?evet basman yeterli iade aç
Yd ye vermiyorsun kartı gpay isimli yerli ödeme sistemi üstünden ödüyorsunBirden fazla alıp kenara atsam kodlar yanarsa toplu mu gider yoksa sadece kullandığım kod mu gider iptal durumunda acaba ?
YD'ye kart vermek bana güvenli gelmiyor ya iban'dan isteyen elemana atacağım daha iyi, kart vermemiş olurum hiç kullanmadığım siteye.
Valla aldıkta link bozuk çıktı, satıcıya destekten yazdım. Çözerler herhalde.Yd ye vermiyorsun kartı gpay isimli yerli ödeme sistemi üstünden ödüyorsun
İade seçeneği yok satıcı 24 saat içerisinde satıcı sorunu çözmezse site mail adresi bırakmış o şekilde iade geliyordur.evet basman yeterli iade aç