🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

137098.webp

Bu pakete geçtikten sonra, Google şubatta ödemesini yaptığım Google One üyeliğimin parasını geri iade etti 😄

• Hahaha
Reaksiyonlar: linx
Platiden al geç farketmiyor
Birden fazla alıp kenara atsam kodlar yanarsa toplu mu gider yoksa sadece kullandığım kod mu gider iptal durumunda acaba ?
YD'ye kart vermek bana güvenli gelmiyor ya iban'dan isteyen elemana atacağım daha iyi, kart vermemiş olurum hiç kullanmadığım siteye.

Platiye üye olmak gerekmiyor mu beyler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi platiden aldım zaten kullanılmış link dedi napıxam ben

Son düzenleme:
Birden fazla alıp kenara atsam kodlar yanarsa toplu mu gider yoksa sadece kullandığım kod mu gider iptal durumunda acaba ?
YD'ye kart vermek bana güvenli gelmiyor ya iban'dan isteyen elemana atacağım daha iyi, kart vermemiş olurum hiç kullanmadığım siteye.
sanal kart kullan. ben valentinestore_bot telegramdan aldım. 33tlye denk geliyor. kripto ödeme

sanal kart kullan. ben valentinestore_bot telegramdan aldım. 33tlye denk geliyor. kripto ödeme
Kripto ödeme nasıl yapılıyor, ben kripto kullanmıyorumda basitse o şekilde alayım. Yoksa dediğiniz gibi sanal kart ile alacağım diğer arkadaş ilanına dönmedi çünkü.

Kripto ödeme nasıl yapılıyor, ben kripto kullanmıyorumda basitse o şekilde alayım. Yoksa dediğiniz gibi sanal kart ile alacağım diğer arkadaş ilanına dönmedi çünkü.
binance ile kolay baya ama yeni hesap açacaksan uğraştırır herhalde.

Gemini pro üyeliğim başka bir mail üzerine zaten vardı. Başka bir mail üzerinden buradan da aldım bir tane. Bir önceki gemini pro üyeliğim farklı bir maile ait olmasına rağmen o mailin üyeliği iptal edildi

binance ile kolay baya ama yeni hesap açacaksan uğraştırır herhalde.
Plati'den aldım fakat abonelik kullanılıyor uyarısı verdi.
Verdiği linke basmam yeterli değilmi, direk tanımlaması lazım ?

Ekler

• 22596.webp
    22596.webp
    27.1 KB · Hit: 31
Plati'den aldım fakat abonelik kullanılıyor uyarısı verdi.
Verdiği linke basmam yeterli değilmi, direk tanımlaması lazım ?
Satıcıya mesaj at sorunlu link vermiş

Yd ye vermiyorsun kartı gpay isimli yerli ödeme sistemi üstünden ödüyorsun

Yd ye vermiyorsun kartı gpay isimli yerli ödeme sistemi üstünden ödüyorsun
Valla aldıkta link bozuk çıktı, satıcıya destekten yazdım. Çözerler herhalde.
evet basman yeterli iade aç
İade seçeneği yok satıcı 24 saat içerisinde satıcı sorunu çözmezse site mail adresi bırakmış o şekilde iade geliyordur.
Benim muhabbet çözülene kadar plati yerine diğer satıcıları tercih edin uğraştırmasın sizide.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,490
Üyeler
199,811
Son üye
paxera

Geri