PlayStation 5 Slim Alınır mı?

Hocam 4k ise onun zevki ayrı oluyor tavsiye ederim sanırım her oyunu oynatır tvniz 60hzdir yüksek ihtimalle çok pahalı değilse, sadece gta 6yı ps5 pro harici 30fps oynatacak diyorlar o biraz can sıkabilir
Hocam 30 fps bilgisayardaki gibi değil o kadar da donma olmaz demi?

Hocam şöyle düşün satarken de daha yüksek fiyata satacaksın.Kullandığın süre boyunca oyuna nerdeyse para vermeyeceksin gibi olacak.Dijital oyun almak paranın geri dönüşü olmaması demek.İlerde depolama parası vereceğine cd rom parası vermek bence daha mantıklı.
Hocam cd oyun piyasası nasıl hiç bilmiyorum da.

2 veya 3 yıl kullanmak için Ps 5 alınır mı?
Özel oyunlar, eski oyunlar ve GTA 6 oynarsın.

Ama sonrasında PS6 almayanlara 15-30 FPS dengesiz oyunları sunarlar. RT'siz mesela şu an Black Flag oynuyorum, ışıklandırma bayağı dandikleşiyor. Elbette görselliğe dikkat etmeyebilirsin. Ama sadece RT değil oyun firmaları da eskiye göre savsaklar, Upscale bel bağlamadan açıkçası PS5 düzü RDNA2 ile çok iyi bir deneyim yaşatmaz.

Yani PS özel oyunları hariç ben iyi bir deneyim sağlayacağını sanmıyorum. PS'in eskisi kadar kaliteli özel oyun yapacağını da hiç sanmıyorum. Gelirleri çok azaldı, artık nereden kâr edersem kafasındalar ve para getirisi kolay live servis oyunları salmayacaklar. Çünkü COD gibi konsolun en çok para kazandığı (%30 pay alıyorlar) oyun rakip firmalarında ve Amerika sadece Trump özelinde değil, Çin ile yarışta dünyadaki tüm dostlarına kötü davranıyor. Burada rakip konsolu elimine etmek için COD, FC gibi oyunları konsol özel bile yapabilirler.

PRO biraz daha uzun ömürlü ama onun da şansı zor, onda da RDNA3 var.

P55 ve PRO'yu eğer 10 yıl falan AAA için alacaksan hatalı yatırım olur. Büyük ihtimalle PS6 çıkınca hem PRO hem düz model yalan olacak. Çünkü bunlarda RT içeren kartlar yok. AMD RDNA2 olması lazım. Şimdiden çoğu AAA RT bel bağlıyor ve kâr elde etmek için çoğu buna bel bağlayacak. Ama şöyle de bir sorun var, PS6 $1000 üstü olacak büyük ihtimalle.

Konsollar açıkçası artık cazip cihazlar olmaktan çıkacaklar. Tek sorun bellek zamları değil, RT'ye de geçiş için RDNA4 falan konsollarda çok da ucuz olmayacak büyük ihtimalle.

İnsanlar bu konsolların Upscale ve RT içermeden çıktığını da unutuyor biraz, çok eski cihazlar. Yazılım ile eklemiş olsalar da, FSR tarafında doğru düzgün destekleri yok.
Hocam El konsollarında bir talep yükselişi olacak gibi duruyor nintendoya ozellikle.
bizim ulkede bu biraz zor tabi

Sayın değerli dostlarım.Cd'li versiyonu almak daha mantıklı geldi.Hangi site hangi satıcıdan almalıyım yardımcı olabilir misiniz?

Özel oyunlar, eski oyunlar ve GTA 6 oynarsın.

Ama sonrasında PS6 almayanlara 15-30 FPS dengesiz oyunları sunarlar. RT'siz mesela şu an Black Flag oynuyorum, ışıklandırma bayağı dandikleşiyor. Elbette görselliğe dikkat etmeyebilirsin. Ama sadece RT değil oyun firmaları da eskiye göre savsaklar, Upscale bel bağlamadan açıkçası PS5 düzü RDNA2 ile çok iyi bir deneyim yaşatmaz.

Yani PS özel oyunları hariç ben iyi bir deneyim sağlayacağını sanmıyorum. PS'in eskisi kadar kaliteli özel oyun yapacağını da hiç sanmıyorum. Gelirleri çok azaldı, artık nereden kâr edersem kafasındalar ve para getirisi kolay live servis oyunları salmayacaklar. Çünkü COD gibi konsolun en çok para kazandığı (%30 pay alıyorlar) oyun rakip firmalarında ve Amerika sadece Trump özelinde değil, Çin ile yarışta dünyadaki tüm dostlarına kötü davranıyor. Burada rakip konsolu elimine etmek için COD, FC gibi oyunları konsol özel bile yapabilirler.

PRO biraz daha uzun ömürlü ama onun da şansı zor, onda da RDNA3 var.
Hocam dedikleriniz için öncelikle çok teşekkür ederim.Şu an ps5 pro alacak kadar param yok maalesefki.Ps5 alsam idare edemez miyim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ikinci el düz ps5+ikinci el 1tb SSD al yanına da zibilyon tane oyun CD'si al mükemmel 👌
Ps5 slim ile aşağı yukarı aynı tutar
Hocam öyle yapmak mantıklı mı?İkinci el Ps5'ler nasıl sıkıntılı olur mu bilemiyorum tam.

Hocam cd oyun piyasası nasıl hiç bilmiyorum da.
Ben Antalyada yaşıyorum , en geç 1 hafta içinde en kötü ihtimalle güzel takas yapıyorum diyebilirim.Diğer şehirlerde nasıldır tam bir şey söyleyemem , burda yabancı sayısı fazla olduğu için çok kolay oluyor açıkcası.

İkinci el ps5 alırken Ps5'in Sıvı metalinin akmadığından emin olun cihazı sahibine söktürtün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,531
Üyeler
199,817
Son üye
erkanavdar

Geri