🔥İndirim Pazarama'da 500/200 TL İndirim Kodu (Telefon Onaysız ,Yeni Hesap Gerekir)

1tlye bi aylık plus aldım. 5 tane one punch mangası ekledim tanesi 189a geliyo kodla. amazonda 140*160 filan ama vodafone pay ile tanesi 90'a gelecek. aklıma başka alacak bişi gelmedi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1784583941818.webp

şunların tatsızlık. bi dsmart go iyiymiş deneyek bi ay bakalım.

Konudaki kupon ile 362 liraya düşüyor, ben bir tane aldım. Geriye 3 tane stok kaldı. Bu fiyata rakibi yok, ihtiyacınız varsa alabilirsiniz.

Süpersin 8x ip misina alacaktım 560 lira en ucuzu burada 660 lira. Kupon ile 460 liraya geldi 100 lira daha indi. Eyw kardeşim.

1tlye bi aylık plus aldım. 5 tane one punch mangası ekledim tanesi 189a geliyo kodla. amazonda 140*160 filan ama vodafone pay ile tanesi 90'a gelecek. aklıma başka alacak bişi gelmedi.

Alıntıyı görüntüle
şunların tatsızlık. bi dsmart go iyiymiş deneyek bi ay bakalım.
Plus alınca 200+100 daha mı düşüyordu yani toplam 300 mü?

Biz ailecek hüpletticez hepsinde premium var alt limitsiz 200 tl ordan geliyor ilk alışverişe özel birde ek olarak 200 tl veriyor kaşarı sucuğu 100 TL Civarlarına gelenler var alsam gönderirler mi acaba o kadar ucuz diye iptal ederler mi bilmiyorum ama 3-5 kahvaltılık alasım var bundan önce 10 KG Kedi mamasını 600 Almıştım kupon ile

Pazarama'da 24 Temmuz'a kadar geçerli kampanya ile 500 TL ve üzeri siparişlerinizde SELAM200 kodunu kullanarak anında 200 TL indirim kazanabilirsiniz! Telefon onayı gerekmeden sadece yeni bir e-posta (Gmail, Outlook vb.) ile üyelik açıp sepetinize kodu uygulamanız yeterli. Bu taktiği yeni hesaplar açarak tekrar kullanmak isteyenler için belirteyim: Ben bizzat risk alıp denedim ve kendi siparişimi 489 TL'ye sorunsuz bir şekilde geçtim. Ancak aynı kredi kartı veya teslimat adresini defalarca kullandığınızda sistemin durumu fark edip siparişi iptal etme ve hesabınızı tamamen banlama ihtimali her zaman var. Tüm risk size ait olmakla birlikte şansını denemek isteyenlere şimdiden keyifli alışverişler dilerim.
Ekstra Fırsat: Vodafone Pay %50 İndirim! Ayrıca Vodafone Pay kullanıcıları için Pazarama'da %50 indirim kampanyası da bulunuyor. Şartları sağlayanlar veya detayları incelemek isteyenler bu linke göz atabilir: https://www.pazarama.com/kampanya/vodafone-pay-pazaramada-50-indirim
Benim uyguna bulduğum birkaç ürün:
Sizde uygun fiyata bulduğunuz ürünleri bu konuya atabilirsiniz.
Sadece e-posta ile hesap açılmıyor ki illa telefon numarası doğrulama istiyor

Sadece e-posta ile hesap açılmıyor ki illa telefon numarası doğrulama istiyor
Adres kısmında istiyor sadece ben 5 tane hesabıma aynı numarayı girdim sıkıntı çıkarmadı
Sadece e-posta ile hesap açılıyor nasıl açılmıyor ?
1784625749098.webp

Gördüğün kimi opsiyonel yazıyor zorunlu değil yani

Biz ailecek hüpletticez hepsinde premium var alt limitsiz 200 tl ordan geliyor ilk alışverişe özel birde ek olarak 200 tl veriyor kaşarı sucuğu 100 TL Civarlarına gelenler var alsam gönderirler mi acaba o kadar ucuz diye iptal ederler mi bilmiyorum ama 3-5 kahvaltılık alasım var bundan önce 10 KG Kedi mamasını 600 Almıştım kupon ile
premium var diye nasıl 200 geliyor anlamadım,
bende pre var, 200tl selam200den geliyor %50 500e kadarda gelecek vodafone dan 5lt aycicek yagını 1475-200-500 ile 775e denk getirdim bu kadar düsürebildim premium almadım pazaramadan...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,357
Üyeler
200,357
Son üye
muhammet271

Geri