YUEge01-Kİ
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim için 27 inç 4k oled şartları olduğundan bunu tercih ettim. 32 bana çok büyük geliyor ve odam ufak ekrana yakın olacam. Dolby visionda filmlerde vs. Netflix de falan güzel görüntüye yardımcı olmaz mı ben film dizi ve gaming düşünerek aldım.1 dolby vision pc gaming hdr için gereksiz bir işe yaramaz destekleyen oyun sayısı bir elin parmağı kadar.
2 birazcık üstüne MAG321UP X24 vardı daha iyi bir monitör. Eğer 26.5'' sizin için şart değilse MSI kesinlikle daha çok tercih edilesi bir model. UCDM eskide kaldı.
![]()
Samsung Display Develops 'QuantumBlack™', a Low-Reflection, High-Durability Film for QD-OLED Monitors
• Reduces light reflectance by 20% compared to the company's previous film, with full application planned for all new 2026 products• Ensures deep black performance in any environment, further elevating gaming immersion• Surface hardness improved from 2H to 3H, strengthening overall panel...global.samsungdisplay.com
MSI 2026 için güncellenmiş yeni Quantum black kaplamasını kullanıyor ve DisplayHDRtrueblack500 destekliyor.
Ayrıca özelleştirilebilir HDR eğrisi de destekliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dün vatanda çoğu şey sepette indirime giriyordu ben de bu monitörü aldım ama sipariş onay bekliyor diye gözüküyorne zaman bu fiyata düştü ?