Win 11den Home'dan Proya Geçince Key Gider mi

chellsy

80+
Reaksiyon skoru
5
3 gün önce Windows 11 home oem key aldım ve aktifleştirdim şimdi windows 11 proya geçersem key gider mi?

Geçmek için key lazım zaten. :D

Pro kurup dene bunu. Tabi geçmek istiyorsan.
Geçmek istiyorum fakat böyle yöntemlerede fazla güvenemiyorum. Aslında geçme sebebim emulatorlerden kaynaklı Hyper V açık olmadığı halde Açık algılıyor ve VBS hizmetinide devre dışı bırakamıyorum önceden böyle bir problemim yoktu format atınca oldu çözümü yok mudur hocam bunun.

3 gün önce Windows 11 home oem key aldım ve aktifleştirdim şimdi windows 11 proya geçersem key gider mi?

hayır gitmez eğer mak/oem anahtar ise kalıcı olur bendede aynı durum var donanıma kayıtlı olduğundan ömürlüktür
fakat normal anahtar ise zaten senin adına olduğundan yine aktifleştirebilirsin

Ev/home anahtarları farklı Pro ve diğer bütün Pro sürüm anahtarları farklı oluyor ama nedense bende tek anahtarla iki sürümde aktifleşti onu anlamadım işte :)

Geçmek istiyorum fakat böyle yöntemlerede fazla güvenemiyorum. Aslında geçme sebebim emulatorlerden kaynaklı Hyper V açık olmadığı halde Açık algılıyor ve VBS hizmetinide devre dışı bırakamıyorum önceden böyle bir problemim yoktu format atınca oldu çözümü yok mudur hocam bunun.
Zararlı bir yöntem değil bu merak etme. Bence temiz bir kurulum yap verdiğim yöntemle de yapıştır geç etkinleştirmeyi misler gibi kullan.

Zararlı bir yöntem değil bu merak etme. Bence temiz bir kurulum yap verdiğim yöntemle de yapıştır geç etkinleştirmeyi misler gibi kullan.
hayır gitmez eğer mak/oem anahtar ise kalıcı olur bendede aynı durum var donanıma kayıtlı olduğundan ömürlüktür
fakat normal anahtar ise zaten senin adına olduğundan yine aktifleştirebilirsin

Ev/home anahtarları farklı Pro ve diğer bütün Pro sürüm anahtarları farklı oluyor ama nedense bende tek anahtarla iki sürümde aktifleşti onu anlamadım işte :)
Direkt hyper-v sorununu çözdüm hocam yardımlarınız için teşekkür ederim.

Direkt hyper-v sorununu çözdüm hocam yardımlarınız için teşekkür ederim.

tamam güzel oldu
ayrıca mümkünse hiçbir zaman 3. parti bir uygulama ile lisans yapma ben 2 yıl önce mak key aldım 100-150 şuanda ben 200 lira falan verdim ömürlük kuruldu normalde uyumlu olmaz ama hem ev hem pro sürümünü aktifleştiriyor
hem kafan rahat olur hemde yarın birgün doğacak bir açıktan kurtulmuş olursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,731
Üyeler
199,423
Son üye
OuOuOu

Geri