jokeboxhero
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
18 lik airfel alayım yorum ama 40k veresim de yok. Keşke 18 lik olanlar indirime girse
Bu markanın 18liğide 31 mi 32 mi neydi18 lik airfel alayım yorum ama 40k veresim de yok. Keşke 18 lik olanlar indirime girse
27-28 bandına çıkabilirseniz kaira 12binbtu kesinlikle oneririm. Midea üretimi ve telefon uygulaması ile midea klimaların ai ecomaster özelliğini bile kullanabiliyorsunuz. Uygulamada ne kadar watt çektiğini ve elektrik tarifenizi girerek kaç tl yaktigi verilerini görebiliyorsunuz. Çatı katında inanılmaz ısınan bir yerde kullanıyorum ve soğutma performansı çok iyi.Max 25'e idarelik F/P ürün arıyorum ufak bir oda için lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aşırı cahil bir soru soruyorum, bu fiyata dış ünite de dahil oluyor dimi?
Kutusunda iklimsa yazıyor, satıcısı carrefoursa. Muhtemelen kendileri getirip kendileri satıyordur.Tam da klimam bozulmuştu araştırma yapıyordum. Anakart sıkıntı sürekli tekliyor, tamir pek fayda etmeyecek gibi duruyor.
DENKİ markasını ilk kez duydum, bu tip bir ürün alınca servisi vs. kendisi gelip kuruyor dimi? Şehrimde aratıyorum, resmi hizmet yok sanırım.
Hocam arkadaşların bahsettiği Kaira 12000 btu klimanın altına hepsiburadada 1000 tl kupon gelmiş. Bahsettikleri ürün bu sanırım. Şimdi gözüme çarptı konusu geçince yazayım dedim. Ona da bakın değerlendirin isterseniz.Tam da klimam bozulmuştu araştırma yapıyordum. Anakart sıkıntı sürekli tekliyor, tamir pek fayda etmeyecek gibi duruyor.
DENKİ markasını ilk kez duydum, bu tip bir ürün alınca servisi vs. kendisi gelip kuruyor dimi? Şehrimde aratıyorum, resmi hizmet yok sanırım.
Kaira da olabilir yanlış hatırlamıyorsam wifi var ve airfel servisi gelip kuruyordu.Max 25'e idarelik F/P ürün arıyorum ufak bir oda için lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aşırı cahil bir soru soruyorum, bu fiyata dış ünite de dahil oluyor dimi?
Bende Kaira DTXR35P var 12binlik. Bu ai muhabbetini nasıl kullanıyoruz çözemedim.27-28 bandına çıkabilirseniz kaira 12binbtu kesinlikle oneririm. Midea üretimi ve telefon uygulaması ile midea klimaların ai ecomaster özelliğini bile kullanabiliyorsunuz. Uygulamada ne kadar watt çektiğini ve elektrik tarifenizi girerek kaç tl yaktigi verilerini görebiliyorsunuz. Çatı katında inanılmaz ısınan bir yerde kullanıyorum ve soğutma performansı çok iyi.
Airfel vista, daylux, bosch cihazları da aynı ama bu fiyata bu özellikler kairada var sadece, diğerlerinde wifi yok. Servisi daikin.
40 tan aşağı göremedim o fiyata varsa link alayım hocam hemen sipariş geçecemBu markanın 18liğide 31 mi 32 mi neydi
40 tan aşağı göremedim o fiyata varsa link alayım hocam hemen sipariş geçecem

Denki bu airfel değil kiAlıntıyı görüntüle
12 binlikten önce bunu paylaşmışlardı
https://ty.gl/t4c60xq5v8bpq son 3 ürün diyor
Konudaki klimanın 18 binliği yazdım hocam airfel demedim zatenDenki bu airfel değil ki
Anladım. Bakır boru mu peki bu özellikleri nedir ? Pek anlamam klimadan. Açıkçası denki markasını da ilk defa duyuyorumKonudaki klimanın 18 binliği yazdım hocam airfel demedim zaten
Bu marka demişim ama konudakini kastetmiştim
İlk defa bugün gördüm bende bilmiyorumAnladım. Bakır boru mu peki bu özellikleri nedir ? Pek anlamam klimadan. Açıkçası denki markasını da ilk defa duyuyorum