Çözüldü✓ Sistem Toplayacağım ama Soğutucu Takmadan Gönderiliyor?

Reaksiyon skoru
0
Soğutucu kasaya monte edilmiyor ve yanında yollanıyor acaba mağazasından almak istesem orada takıp verirler mi ? Evde tek başıma bir kadın olarak daha önce hiç takmadım ve etrafımda bilgili hiç kimse yok video izleyerek yapabilir miyim yoksa bozar mıyım?

Soğutucu kasaya monte edilmiyor ve yanında yollanıyor acaba mağazasından almak istesem orada takıp verirler mi ? Evde tek başıma bir kadın olarak daha önce hiç takmadım ve etrafımda bilgili hiç kimse yok video izleyerek yapabilir miyim yoksa bozar mıyım?
Sıvı soğıtucu drğilse takarsın sıvı soğutucysa bilgisayarcıya fln götür taktır

halledersin be reis. yönlendirecek çok video var. #womenpower 💪💪

Video izleyerek takabilirsin

Kasa sağlığı için montaj yapılmıyordur. Kargoda sıkıntı olabilir. Yapacağın şey zor değil. Macun sürüp soğutucuyu vidalayacaksın.

kaliteli bir kule tipiyse basit kurlumu işlemciyi koyup üstüne koy ama önce fanı çıkar sonra soğutucu bloğu koy sonrq fanı tekrae aynı şekilde tak 30 dk nı almaz

yok değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayy çok sağol daha önce hiç yapmadım o yüzden biraz tedirgindim
sıvı soğutma mı kule tipi soğutma mı, bunu netleştirip bir de model söylerseniz daha net yardımcı olabiliriz

Sıvı soğutmada olsa hava soğutmada olsa Takarsın basit o iş bozulcak bir şey yok Vida oturtacaksın sadece

Ama iletken kısımların jelatinlerini unutma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,472
Üyeler
199,799
Son üye
burakgiriss

Geri