Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 855
Bunlar şifremi nasıl ele geçirdi? Telefona kod gelmese hesap gidiyordu
İndirigin veya tikladigin seylere dikkat et benim steam hesabina girip hile ile vac ban yedirdiler butun oyunlaraBunlar şifremi nasıl ele geçirdi? Telefona kod gelmese hesap gidiyordu
Genellikle çalıp envanteri çalarlar ama bu biraz yapan kişi şaka yapmış gibi geliyor yada eğlence için yapmıştırİndirigin veya tikladigin seylere dikkat et benim steam hesabina girip hile ile vac ban yedirdiler butun oyunlara
Sadece vpn indirdim oda ücretsiz olandıİndirigin veya tikladigin seylere dikkat et benim steam hesabina girip hile ile vac ban yedirdiler butun oyunlara
Dc çalmak çok kolay demek ki. Bende her şeyi ekledim. Doğrulama ve kod ekledim şimdi de çalabilirse yapacak önlemim yok. Umarım arkadaşlarıma tuzak linkleri atmazBi kere dc bi girdim herkese 20 dolar steam hediye kodu linki atmışım şok oldum. Eleman girmiş herkese mesaj atmış çıkmış başka hiç bir şey yapmamış. İşin ilginci şifrem uzun ve karışık birşeydi ayrıca iki aşamalı doğrulama vardı ve hesaba herhangi bir yerden girince mail bildirimi gelirdi.
Sövmek istemiyorum burda, valla çinli biriydi galiba butun heryer cinceydi ekranda zar zor buldum ayarları ama butun online oyunlarda hile acmis nasi yapiyosa hackerin ilah olanina denk geldim heraldeGenellikle çalıp envanteri çalarlar ama bu biraz yapan kişi şaka yapmış gibi geliyor yada eğlence için yapmıştır