O bide termal macundan dolayıdır artı olarak kasanının fotopraflarını koyman daha iyi olucakÜzerinde wraith prism var 100 tl lik 3wmk lık termal macun surdum idareten stress testinde bir anda 95lere fırlıyor neden yapar? wraith prism yetmiyor mu?
kasa açık deneme amaçlı kapatmadım uzay sistem şuan.O bide termal macundan dolayıdır artı olarak kasanının fotopraflarını koyman daha iyi olucak
macunun o kadar etki etmemesi lazım hocam ya bunca zaman mx6 kullandım ilk defa ucuz deneyeyim dedim mortingen cıktıstok soğutucu + kötü termal macun. Normal
Heleki bu yaz sıcaklıklarında dizginleyemezsin. 4 bakır ısı borulu uygun bütçede bir kule tipi + kaliteli termal macunla serin kullanabilirsin ancak
jelatini aldın demiÜzerinde wraith prism var 100 tl lik 3wmk lık termal macun surdum idareten stress testinde bir anda 95lere fırlıyor neden yapar? wraith prism yetmiyor mu?
kasa açık deneme amaçlı kapatmadım uzay sistem şuan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
macunun o kadar etki etmemesi lazım hocam ya bunca zaman mx6 kullandım ilk defa ucuz deneyeyim dedim mortingen cıktı
oyun testi yapsana stres testinde belki öyle yapar dicem de uzay sistem diyorsun hava akışı da yok direk havayla iç içe. nerde yaşıyorsun havalar sıcak ondan da sıcaklık fazla çıkarevet aldım prism elimde olan soğutucu olmasa başka alırdım da tekrardan sokup bakacağım
bartın merkezde yaşıyorum yılın en sıcak havası bugun herhalde ama bi sıkıntı var burda macunu silip tekrardan sürecem, (UCUZA KAÇIP İŞİ UYGUNA KAPATMAK İSTERKEN DAHA PAHALIYA PATLADI SİZ OLUN UCUZ MACUN ALMAYINoyun testi yapsana stres testinde belki öyle yapar dicem de uzay sistem diyorsun hava akışı da yok direk havayla iç içe. nerde yaşıyorsun havalar sıcak ondan da sıcaklık fazla çıkar
Ben de DDR4'ten geçtim, ilk başta sizin gibi Windows'u sıfırlamadan doğrudan DDR4'te kullandığım Windows ile birkaç gün testlerini yaptım ısı problemi yoktu.hocalar şöyle bir durumda var eski işlemci anakart ramin olduğu windowsa yeni ram işlemci anakart taktım formatsız bunları deniyorum o yapabilir mi
elimdeki eski işlemciden çıkan soğutucu forumlarda yeterli dediler değiştirmedim. ram işlemci anakart masrafım çok oldu 6000mhz cl36Tek başına macun etki etmiyor ki? Wraith prismide yeterli görmüyorum ben.
Soğutucuyu geçici mi temin ettin yoksa sıfır mı almıştın
sistem tuhaf çalışıyor hocam bazı şeyler olması gerektiği gibi değil. anakarta kadar değiştim windows etkinleştirme bile gitmiş. temiz windows 11 pro kurup ayriyetten macunu tekrardan silip süreceğim.Sıvı soğutma garantideyken idarelik Cooler Master Hyper H411 92mm soğutucuyu taktım, bu bile en fazla 1800RPM ile 75 dereceyi geçirmiyor ve frekans kısmıyor. Alın 400-500 liraya bir kule tipi sıkıntınız kalmasın. Termal macun olarak MX6 kullandım.
Ben de DDR4'ten geçtim, ilk başta sizin gibi Windows'u sıfırlamadan doğrudan DDR4'te kullandığım Windows ile birkaç gün testlerini yaptım ısı problemi yoktu.
hocam bu tarz şeylere ucuza kaçmamak lazım ya çok sıkıntıbartın merkezde yaşıyorum yılın en sıcak havası bugun herhalde ama bi sıkıntı var burda macunu silip tekrardan sürecem, (UCUZA KAÇIP İŞİ UYGUNA KAPATMAK İSTERKEN DAHA PAHALIYA PATLADI SİZ OLUN UCUZ MACUN ALMAYIN)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocalar şöyle bir durumda var eski işlemci anakart ramin olduğu windowsa yeni ram işlemci anakart taktım formatsız bunları deniyorum o yapabilir mi