Hiber
80+
- Reaksiyon skoru
- 128
Kesinlikle katılıyorum, gaza gelip almayın paranıza yazık.Arkadaşın attığı sistem alınmaz yarın bakıcam konuya
Kesinlikle katılıyorum, gaza gelip almayın paranıza yazık.Arkadaşın attığı sistem alınmaz yarın bakıcam konuya
beklemedeyim hocamArkadaşın attığı sistem alınmaz yarın bakıcam konuya
32 GB RAM ve 5070 Ti olan bir sistem istemekteyim, OEM sistem linkide bırakabilirsiniz. Ayrı ayrı toplamam gerekiyorsa hangi parçaları almak gerektiğini söylerseniz sevinirim.
Blender yüksek vram ve ram tüketen bir program bu yüzden lütfen min 48 GB ram önerinKesinlikle katılıyorum, gaza gelip almayın paranıza yazık.
Sıvı soğutucu değişilebilir, ssd kötü. Harici sistem güzel.Alıntıyı görüntüle![]()
Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap
Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet!www.kisa.link
Alıntıyı görüntüle
32 GB RAM ve 5070 Ti olan bir sistem istemekteyim, OEM sistem linkide bırakabilirsiniz. Ayrı ayrı toplamam gerekiyorsa hangi parçaları almak gerektiğini söylerseniz sevinirim
Inno3D, Palit gibi markalar aklımı düşündürtüyor ama önerir misiniiz![]()
Sinerji Choi Palit GeForce RTX5070Ti GamingPro-S 16GB Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM Paket
Sinerji Choi Palit GeForce RTX5070Ti GamingPro-S 16GB Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM Paket fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.kisa.link