🔥İndirim Ajazz Alux68 Full Cnc Alüminyum Manyetik Klavye - 3,149.90tl

Logitech G213

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
212

Klavyede 6063 standartı CNC Alüminyum kasa, alüminyum plate, DS PBT Keycap, Hot-Swap desteği ve TTC Switch var. Yalıtımı meh. Birkaç ekleme daha siz yaparsanız daha iyi olabilir.

1784714666848.webp

Tercih edilebilir duruyor.

Klavyede 6063 standartı CNC Alüminyum kasa, alüminyum plate, DS PBT Keycap, Hot-Swap desteği ve TTC Switch var. Yalıtımı meh. Birkaç ekleme daha siz yaparsanız daha iyi olabilir.

Alıntıyı görüntüle

birkaç eklemendaha siz yaparsınız derken neyden bahsediyorsun bi klavyeye ne ekleyebiliriz

Geçen gaza gelip magegee captain 75 aldık çoğu kişide sıkıntılı çıkti bende iade ettiydim. Bu nasıl sorunsuz mudur bunlada uğraşmayalım sonra.

Geçen gaza gelip magegee captain 75 aldık çoğu kişide sıkıntılı çıkti bende iade ettiydim. Bu nasıl sorunsuz mudur bunlada uğraşmayalım sonra.
Kalite kontrolu daha iyidir bunun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birkaç eklemendaha siz yaparsınız derken neyden bahsediyorsun bi klavyeye ne ekleyebiliriz
Klavye modlamak diye araştırın. yalıtım için bir sürü seçenek var. tape mod, foam gibi gibi

Alıntıyı görüntüle

Değmez. Gidin biraz daha ekleyin atk rs6 air falan alın. Kalitesini görünce gözlerinize inanamazsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,190
Üyeler
199,650
Son üye
PsyNoxPlayer

Geri