peşin 9 olması güzel ama 46k edecek bir sistem değil. ben almazdım. unlostunda fp bir kasa yaptığını hiç görmedimhttps://www.hepsiburada.com/tebilon...gb-500gb-ssd-siyah-oem-paket-p-HBCV0000D1XRV7
Alınır mı? Ek olarak yorumlarda anakartın b650 olduğu belirtilmiş ama linkte a620 yazıyor anlamadım pek.
1 haftadır piyasaya bakıyorum DDR5 ve AM5 daha ucuz bir fiyata bulamadım. Varsa atabilirsiniz.peşin 9 olması güzel ama 46k edecek bir sistem değil. ben almazdım. unlostunda fp bir kasa yaptığını hiç görmedim
Normalde bu sistemin ederi nedir ki? Yani dediğim gibi 1 haftadır bakıyorum fakat aynı parçalı sistemler 50k üstünde hep. 46k ve 9 taksitli bulunca fırsat gibi gözüktü gözüme.fiyat pek uygun değil gibi bana yüksek geldi, aceleniz yoksa biraz bekleyip uygun sistem kovalamak daha mantıklı
Normalde bu sistemin ederi nedir ki? Yani dediğim gibi 1 haftadır bakıyorum fakat aynı parçalı sistemler 50k üstünde hep. 46k ve 9 taksitli bulunca fırsat gibi gözüktü gözüme.
1 haftadır piyasaya bakıyorum DDR5 ve AM5 daha ucuz bir fiyata bulamadım. Varsa atabilirsiniz.
burası ölücü tayfa bende dahil olmak üzere yani parayı zor şartlarda kazanıyoruz eminim sende öylesin o yüzden bu tarz fiyatlara biraz sıcak bakmıyoruzNormalde bu sistemin ederi nedir ki? Yani dediğim gibi 1 haftadır bakıyorum fakat aynı parçalı sistemler 50k üstünde hep. 46k ve 9 taksitli bulunca fırsat gibi gözüktü gözüme.
4.500 tl fazla sadece peşin fiyatına 9 taksit var 1000 tl fazla olsa mantıklı derim ama totalde cebinden çıkacak para 4500 tl.Sen bilrisin fiyatlar artabilir düşebilir ama her şartta alınabilecek bir sistem bulursam da atarımHocam attıgınız linkin fiyatıda çok iyiymiş 41.. 2. elde baktım oradada fiyatlar çok çok daha iyi fakat nakit zınk diye alamıyorum maalesef. Sistem kovalamacanın yanında peşin taksit fırsatıda kovalamaya çalışıyorum o yüzden gözüme mantıklı gözüktü biraz.
Birde enucuzsistem.com şu siteye baksana bu siteyi bizden biri yaptıHocam attıgınız linkin fiyatıda çok iyiymiş 41.. 2. elde baktım oradada fiyatlar çok çok daha iyi fakat nakit zınk diye alamıyorum maalesef. Sistem kovalamacanın yanında peşin taksit fırsatıda kovalamaya çalışıyorum o yüzden gözüme mantıklı gözüktü biraz.