Düşük Bütçe Monitör Tavsiyesi

fiyat pek uygun değil gibi bana yüksek geldi, aceleniz yoksa biraz bekleyip uygun sistem kovalamak daha mantıklı

fiyat pek uygun değil gibi bana yüksek geldi, aceleniz yoksa biraz bekleyip uygun sistem kovalamak daha mantıklı
Normalde bu sistemin ederi nedir ki? Yani dediğim gibi 1 haftadır bakıyorum fakat aynı parçalı sistemler 50k üstünde hep. 46k ve 9 taksitli bulunca fırsat gibi gözüktü gözüme.

Hocam yaklaşık 9 ay boyunca bende hep hazır sistemlere baktım en sonunda kendim parça parça topladım sistemi. Bence uygun fiyatlı indirimli ürünler bulup kendiniz toplasanız daha iyi olabilir.

bana fiyat piyasaya göre yüksek geldi ama 9 taksit fırsatı var.Sen bilirsin alcaksan ona göer al kanka ama sistem kovalasan daha iyi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Normalde bu sistemin ederi nedir ki? Yani dediğim gibi 1 haftadır bakıyorum fakat aynı parçalı sistemler 50k üstünde hep. 46k ve 9 taksitli bulunca fırsat gibi gözüktü gözüme.

burası ölücü tayfa bende dahil olmak üzere yani parayı zor şartlarda kazanıyoruz eminim sende öylesin o yüzden bu tarz fiyatlara biraz sıcak bakmıyoruz

Hocam attıgınız linkin fiyatıda çok iyiymiş 41.. 2. elde baktım oradada fiyatlar çok çok daha iyi fakat nakit zınk diye alamıyorum maalesef. Sistem kovalamacanın yanında peşin taksit fırsatıda kovalamaya çalışıyorum o yüzden gözüme mantıklı gözüktü biraz.

Hocam attıgınız linkin fiyatıda çok iyiymiş 41.. 2. elde baktım oradada fiyatlar çok çok daha iyi fakat nakit zınk diye alamıyorum maalesef. Sistem kovalamacanın yanında peşin taksit fırsatıda kovalamaya çalışıyorum o yüzden gözüme mantıklı gözüktü biraz.
4.500 tl fazla sadece peşin fiyatına 9 taksit var 1000 tl fazla olsa mantıklı derim ama totalde cebinden çıkacak para 4500 tl.Sen bilrisin fiyatlar artabilir düşebilir ama her şartta alınabilecek bir sistem bulursam da atarım
Birde enucuzsistem.com şu siteye baksana bu siteyi bizden biri yaptı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 3 hafta önce olsa alınmaz derdim örneğin 42 43e 8gb 5060ti olan vardı 48 49 16gb rx9060xt falan vardı ama şuan adam akıllı oem yok hepsine zam yapmışlar. 42 43e varda onlarda 3 taksit falan. eğer 9 taksit ihtiyacın varsa alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,884
Üyeler
200,234
Son üye
Kerem0034

Geri