🔥İndirim Fossil Fch2885 Erkek Kol Saati 3.000 TL

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
468
Satıcı saat&saat orjinal güvenilir fiyat dipte. Beğenilen bir model. Dip fiyatta
Ürün altındaki 500 TL kuponu kazan diyerek sepette uygulayın.

photo_2026-07-22_20-47-32.webp

Diğer Model 3.490 TL 'ye düşüyor.
Fossil Ffs6124 Erkek Kol Saati Metalik Gri
photo_2026-07-22_20-55-07.webp

Ekran görüntüsü 2026-07-22 204921.webp
fossil 1.webp

fossil 2.webp

Son düzenleme:
Bu modele Casio benim kişisel tercihim olurdu. 3000₺ olan model için aynısından var kadranından pek memnun değilim rahatsız edici ve kaşındırıyor.

Bu modele Casio benim kişisel tercihim olurdu. 3000₺ olan model için aynısından var kadranından pek memnun değilim rahatsız edici ve kaşındırıyor.
Almıştım ama iptal ediyorum o zaman, metal kadran nasıl kaşındırabilir ki?

Eğer uygun fiyatlı saat arıyorsanız Casio Lorus Pulsar Alba Q&Q almanızı öneririm
casioda edifice serisi üst seridir Q&Q da da superior serisi üst seridir
Lorus Pulsar ve Alba seikonun alt markalarıdır güvenirilirdir uzun ömürlü saatlerdir,
Q&Q da CITIZENİN alt markası olup uzun ömürlüdür baş ağırtmaz
Fosil yurt dışında sevilir tutulur ancak kıyafet markalarını da polo slazenger lee cooper vb saatlerini FOSSİL üretir.
bu nedenle fosil bazı insalar tarafından pek sevilmez

Eğer uygun fiyatlı saat arıyorsanız Casio Lorus Pulsar Alba Q&Q almanızı öneririm
casioda edifice serisi üst seridir Q&Q da da superior serisi üst seridir
Lorus Pulsar ve Alba seikonun alt markalarıdır güvenirilirdir uzun ömürlü saatlerdir,
Q&Q da CITIZENİN alt markası olup uzun ömürlüdür baş ağırtmaz
Fosil yurt dışında sevilir tutulur ancak kıyafet markalarını da polo slazenger lee cooper vb saatlerini FOSSİL üretir.
bu nedenle fosil bazı insalar tarafından pek sevilmez
hocam ben metal kasa saat arayışındayım citiznelerin eco driveları hoşuma gidiyor hep kullanmak istediğim bir saat arıyorum şuan Q&Q nün bir saati var ama kordonu deri ve lacivert ton kombinlerime gidiyor siz ne önerirsiniz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

özellikle yeşil ve kapalı ton mavi olan çok hoş

Tsuyosa modeliymiş

hocam ben metal kasa saat arayışındayım citiznelerin eco driveları hoşuma gidiyor hep kullanmak istediğim bir saat arıyorum şuan Q&Q nün bir saati var ama kordonu deri ve lacivert ton kombinlerime gidiyor siz ne önerirsiniz ?

özellikle yeşil ve kapalı ton mavi olan çok hoş

Tsuyosa modeliymiş

Hocam her şey bütçede bitiyor Citizen eco drivelar solar saatler ışıktan aldığı güçle içindeki pili doluruyor her markanın soları var ancak solar saatte en iyisi citizendir bu işin öncüsü de budur solar saati bulan markadır eco drive solar saatlerin en iyisidir alınır kullanılır güzel saatlerdir
eğer otomatik istersen iş fiyatta bitiyor fiyata göre iş değişir

Fossil ve dieseller dehşet büyük oluyo kolunuz inceyse falan sakın almayın
fossil gene ölçüleri iyidir ancak diesel çok büyük saat dünyasında moda markalarının saatleri alınmaz

Her şey'de casio, seiko değil. Saat aksesuar yani zevk işi keyif işi yani yıllardır kullandığım Fossil hala taş gibi çalışıyor. Hoşunuza gidiyorsa, gayet alınır kullanılır bir marka ama fiyat çok sıcak fırsat sayılır mı bilemedim 😁

Speedmaster çakması kasa kalitesiz saat. Moda markası alacağınıza paranızı bana verin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,391
Üyeler
200,374
Son üye
Eyüp Kanca

Geri