callousness
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 249
- Bütçe
- 5001
beyler bütçem max 5k, sistemin fotoğrafini aşağıya attım. yakışacağını düşündüğünüz siyah renk ve 68-75lik manyetik klavye önerilerinizi bekliyorum
beyler bütçem max 5k, sistemin fotoğrafini aşağıya attım. yakışacağını düşündüğünüz siyah renk ve 68-75lik manyetik klavye önerilerinizi bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
kankam mouse olarak kablosuz Havit marka kullanıyorum, yetiyor ya.. ama bakarım yine dehttps://www.gaming.gen.tr/urun/8334...-ingilizce-mekanik-gaming-klavye-mc-ace68-33/ buna bakabılırsın kenks
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kankam bu arada mouse yukseltme dusunursen actıgım konuya goz atabılırsın
kablosuz modu var mı acaba bunun![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Maalesef, manyetik klavye almak istiyorsan kablolu al. Kablosuzlar ne kadar iyi olursa olsun gecikme yaşatıyor. Mouse'lar kadar gelişmiş değiller hâlâ. O yüzden kablolu, manyetik bir klavye alman çok daha mantıklı olacaktır.kankam mouse olarak kablosuz Havit marka kullanıyorum, yetiyor ya.. ama bakarım yine de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kablosuz modu var mı acaba bunun
Maalesef, manyetik klavye almak istiyorsan kablolu al. Kablosuzlar ne kadar iyi olursa olsun gecikme yaşatıyor. Mouse'lar kadar gelişmiş değiller hâlâ. O yüzden kablolu, manyetik bir klavye alman çok daha mantıklı olacaktır.
Kablosuz olarak bu var, ama ben de kablolu kullanım öneririm.
![]()
EPOMAKER HE75 Mag Black Purple Gaming Klavye
Çalışırken değiştirilebilir Hall Effect anahtarlarla donatılmış EPOMAKER HE75 manyetik klavye benzersiz hassasiyet ve kontrol sağlar.www.gaming.gen.tr
Ben ama bu ürünü öneririm.
![]()
MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
hocam konuyla alakasız ama saat linki gelir mi? bu arada sistem güzelmiş.beyler bütçem max 5k, sistemin fotoğrafini aşağıya attım. yakışacağını düşündüğünüz siyah renk ve 68-75lik manyetik klavye önerilerinizi bekliyorum
Alıntıyı görüntüle