🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Allah Allah Dark World'ün switchlerini çok rahat çıkarttım ben. Switchleri Akko Creamy Purple ile değiştirdim sesi müthiş oldu. Alt ve üstteki klipsleri düzgün tuttuğunuza emin misiniz?
Evet baya sıkı tutup çekiyorum illaki çıkıyor switchler ama switchlerin plastiği yamuluyor iyice sıkmak gerektiğinden. Tam o klipslerin oradan çekiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu puller işini görür. Bende de fr4 plate + smoothie switchler var. Smoothilerin housingi çok stabil olduğu için normal puller ile çıkarmak çok zor oluyor, bunla rahatça çıkarıyorum.
Bunu görmüştüm kupon falan denk gelirse alırım belki ama switch puller için pahalı geldi biraz.

arkadaşlar stokta fr4 turquaz switch kalmış. strawberry mint istiyordum aslında. hangisi daha tok sesli. (yani gümbür gümbür)

arkadaşlar stokta fr4 turquaz switch kalmış. strawberry mint istiyordum aslında. hangisi daha tok sesli. (yani gümbür gümbür)
genel olarak strawberry mint olarak okudum ben forumda ama videolara bakın

Strawberry mint daha tok olabilir ama turquoiseden çok farklı olacağını sanmıyorum. Turquoise de oldukça tok sesi kullanıyorum.

arkadaşlar klavyeyi aldığımdan beri ilk olarak g ve v tuşları çift tıklıyodu bunun hakkında ulugames e yazınca yanında çıkan switchlerle değiştirin devam ederse bize ulaşırsınız gibi bir cevap aldım bu sorun şimdilik çözüldü fakat ben fn + b ye basınca tahminimce ilk olarak gerçek şarj çıkıyor mesela şuan 8 e kadar yanıyor 1 saniye içinde 9 ve 0 da yanıyor ve hepsi yanmış oluyor , sonuç olarak şarjını göremiyorum ve bi anda şarjı bitip kırmızı ışık yanıp sönmeye başlayınca %100 den 0 a düştüğünü sanıyorum onun dışında satın alan kişilerin günlük kullanımda şarjı ne kadar gidiyor sorabilir miyim?

kullanan ve bilen arkadaşlar söylerse sevinirim 3450₺ fiyatına kesinlikle değicek bir klavye midir?

dareu ek75pro dan geçilir mi?
Memnunsan ve bir sorunu yoksa çok da değmez. Biraz keyfi harcama olur alırsan da.

arkadaşlar klavyeyi aldığımdan beri ilk olarak g ve v tuşları çift tıklıyodu bunun hakkında ulugames e yazınca yanında çıkan switchlerle değiştirin devam ederse bize ulaşırsınız gibi bir cevap aldım bu sorun şimdilik çözüldü fakat ben fn + b ye basınca tahminimce ilk olarak gerçek şarj çıkıyor mesela şuan 8 e kadar yanıyor 1 saniye içinde 9 ve 0 da yanıyor ve hepsi yanmış oluyor , sonuç olarak şarjını göremiyorum ve bi anda şarjı bitip kırmızı ışık yanıp sönmeye başlayınca %100 den 0 a düştüğünü sanıyorum onun dışında satın alan kişilerin günlük kullanımda şarjı ne kadar gidiyor sorabilir miyim?
Işıkları açık mı kullanıyorsunuz?

Memnunsan ve bir sorunu yoksa çok da değmez. Biraz keyfi harcama olur alırsan da.

Işıkları açık mı kullanıyorsunuz?
evet ama sleep süresi 1 dakikada

ve mesela bunu yazarken şarjı 8 gösterip sonra 0 a kadar artıyordu şuan direkt full gösteriyor

ve mesela bunu yazarken şarjı 8 gösterip sonra 0 a kadar artıyordu şuan direkt full gösteriyor
O kısımda zaten bir gariplik var da ışık kısmını şarjın ne kadar gittiği konusunda yardımcı olmak için sormuştum. Bilgisayarında bluetooth varsa klavyeyi bt ile bağlayıp oradan dene bir de şarjına bakmayı. Bir klavyemde gösterge yanlış göstermesine rağmen bt doğru gösteriyordu.

O kısımda zaten bir gariplik var da ışık kısmını şarjın ne kadar gittiği konusunda yardımcı olmak için sormuştum. Bilgisayarında bluetooth varsa klavyeyi bt ile bağlayıp oradan dene bir de şarjına bakmayı. Bir klavyemde gösterge yanlış göstermesine rağmen bt doğru gösteriyordu.
onda da aynı hatta telefonuma bağlayınca cihazlar kısmında da şarjı 100 olarak gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,028
Üyeler
200,276
Son üye
Tarık23

Geri