- Bütçe
- 180000
Merhaba arkadaşlar,
Aşağıda linklerini paylaştığım bileşenlerden oluşan bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sistemin toplam maliyeti yaklaşık 175.900 TL civarına geliyor. (Fansız hali)
www.incehesap.com
www.n11.com
www.idefix.com
www.idefix.com
www.idefix.com
Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Donanım uyumluluğu, parça kalitesi veya bu bütçeyle "şunu alsan daha iyi olur" diyebileceğiniz önerileriniz var mı? Tam olarak karar kılmaya çalışıyorum, bu yüzden yapacağınız her türlü yorum ve eleştiri benim için çok değerli.
Aşağıda linklerini paylaştığım bileşenlerden oluşan bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sistemin toplam maliyeti yaklaşık 175.900 TL civarına geliyor. (Fansız hali)
Kioxia Exceria Plus G4 LVD10Z002TG8 2TB Gen5 10000/8200MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD - incehesap.com
Kioxia Exceria Plus G4 LVD10Z002TG8 2TB Gen5 10000/8200MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
Goodram IRDM IR-6400D564L32S/16G 16GB (1x16GB) DDR5 6400MHz CL32 Siyah Gaming (Oyuncu) Ram Fiyatları ve Özellikleri
Goodram IRDM IR-6400D564L32S/16G 16GB (1x16GB) DDR5 6400MHz CL32 Siyah Gaming (Oyuncu) Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Y70 Black Cherry Temperli Cam USB 3.2 E-ATX Dual Chamber Mid Tower Gaming Kasa (CS-HYTE-Y70-BR)
Y70 Black Cherry Temperli Cam USB 3.2 E-ATX Dual Chamber Mid Tower Gaming Kasa (CS-HYTE-Y70-BR) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Mid Tower Bilgisayar Kasası ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
ThermalRight Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
ThermalRight Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Gigabyte GeForce RTX 5080 Windforce OC SFF 16GB DLSS 4 256 Bit GDDR7 Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 5080 Windforce OC SFF 16GB DLSS 4 256 Bit GDDR7 Ekran Kartı ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Ekran Kartları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Donanım uyumluluğu, parça kalitesi veya bu bütçeyle "şunu alsan daha iyi olur" diyebileceğiniz önerileriniz var mı? Tam olarak karar kılmaya çalışıyorum, bu yüzden yapacağınız her türlü yorum ve eleştiri benim için çok değerli.
- Linkini bıraktığım RAM'den 2 adet alacağım (Yani sistemde 2x16GB şeklinde toplam 32GB RAM olacak).
- Kasa içi hava akışını desteklemek için 3 içeri (in) ve 4 dışarı (out) olacak şekilde ekstra 7 adet fan almayı da planlıyorum. Bu sisteme ve kasaya (Hyte Y70) yakışacak, soğutma performansı üst düzey ve mümkünse kablo karmaşası yaratmayacak (papatya dizilimi vb.) fan önerileriniz nelerdir?