raintherain
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 674
Konusunu açtım hocamHayırlı Olsun .
Konusunu açtım hocamHayırlı Olsun .
Gördüm Eline Sağlık .Konusunu açtım hocam
Gaming gecesine gelir mi ki hiç belli olmaz. Hiç yoktan 9600x veya 7700 gelse de onu alsam 7500f yerineburst assasin alacağına gaming gecesinden attığım bu ürünü al gitsin .
Bu Ürün Sıklıkla Geliyor Güzel Fiyatlarada Düşüyordu . 1200 TL Civarıydı Galiba .Gaming gecesine gelir mi ki hiç belli olmaz. Hiç yoktan 9600x veya 7700 gelse de onu alsam 7500f yerine
Tamamdır teşekkürlerBu Ürün Sıklıkla Geliyor Güzel Fiyatlarada Düşüyordu . 1200 TL Civarıydı Galiba .
Gaming Gecesini Bekle Derim .
Şu an pcde işlemci eksik hocam ve f/p olsun diye 7500f almayı planladım. 7500f için bu abartı kaçmaz mı? Kocaman canavar gibi soğutucu altında 7500f şöyle kalır![]()
Hava soğutma ile sıvı soğutma birbirinden çok farklı. Bizde 2 tane oyun bilgisayarı var. Biri sıvı soğutma, diğeri kule tipi. Kule tipi olan daha performanslı ve daha sessiz.suanki thermalright assasin fiyatlarına ocypus delta 360mm sıvı sogutucuyu 2600 TL'ye almak daha mantıklı değilmidir?
Hocam dediğin gibi oldu gaming gecesindeBu Ürün Sıklıkla Geliyor Güzel Fiyatlarada Düşüyordu . 1200 TL Civarıydı Galiba .
Gaming Gecesini Bekle Derim .
Sürekli Giriyordu Hocam ZatenHocam dediğin gibi oldu gaming gecesinde
Eyvallah aldım gitti macun da çıksa iyiydiSürekli Giriyordu Hocam Zaten
Güzel Soğutucu H.O Şimdiden Ek Olarak Klavye Fırsatı Var 23:00'da
Çıkarsa Bile Çok Bi Hayır BeklemeEyvallah aldım gitti macun da çıksa iyiydi![]()
Lafi acilmisken f/p macun onerir misinizÇıkarsa Bile Çok Bi Hayır Bekleme![]()