raintherain
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 672
Ürünü sepete ekleyince sepette 200 lira kupon çıkıyor onunla beraber 821₺ oluyor.
Son düzenleme:
çift kule ya da çift fan olsa güzel olurmuş. 700'e 6 bakırlı segotep bulmak mümkün.Ürün altında kupon var onunla birlikte alındığında 871₺'ye geliyor.
Memo Buda 6 Bakır Yalnızçift kule ya da çift fan olsa güzel olurmuş. 700'e 6 bakırlı segotep bulmak mümkün.
6 bakır olduğunu biliyorum. Fiyat avantajı olduğu için dedim.Memo Buda 6 Bakır Yalnız![]()
Nerede buluyorsun hocam segatop 6 bakırlı 700 e link atar misinçift kule ya da çift fan olsa güzel olurmuş. 700'e 6 bakırlı segotep bulmak mümkün.
hangisinde kargo ücretsizse oradan al.Nerede buluyorsun hocam segatop 6 bakırlı 700 e link atar misin
www.n11.com
Bu sadece Intel içinhangisinde kargo ücretsizse oradan al.
![]()
SEGOTEP K6 SE Siyah 120mm Hava Soğutucu (INTEL) - incehesap.com
SEGOTEP K6 SE Siyah 120mm Hava Soğutucu (INTEL) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Segotep K6 Se Siyah 120mm Hava Soğutucu Intel Azaz4sgp0003 Fiyatları ve Özellikleri
Segotep K6 Se Siyah 120mm Hava Soğutucu Intel Azaz4sgp0003 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
N11 de ürünün altında kupon var hocam 150 liralık, onu kullanınca 871₺ oluyor.Emeğin için teşekkür ederiz de indirim nerde onu göremedim 30 50 TL mi indirim bilmediğim birseymi var onu sormak için yazdim
aaa doğru hocam farketmemişim kusura bakma. Düzelteyim mesajı.Bu sadece Intel için
sonradan gördüm ürün intel içinmiş hocam, amd kullanıyorsan alma.Nerede buluyorsun hocam segatop 6 bakırlı 700 e link atar misin
Memo Memo Memoaaa doğru hocam farketmemişim kusura bakma. Düzelteyim mesajı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sonradan gördüm ürün intel içinmiş hocam, amd kullanıyorsan alma.