Farklı Kaynağa mı Geçmem Gerek? (Tyt Mat)

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,882
Bıyıklı hoca 10 günde temel atma çözdüm anladım da konu anlatımlarında da çoğu temel kavramları çözüyorum ama mikroorjinaldeki sorular çok farklı öğretmenden gördüğüm hiçbir temel kavramlar sorusuna benzemiyor başka bir kolay kaynağa mı geçmem gerek? daha da kolay bir kaynak ne vardır bilemedim zaten daha 1 sene var sınava şuan matematiği bırakasım geliyor ayana bakınca tam bir geri zeka seviyeli bir insan görüyorum 1 aydır neredeyse sadece aynı yerdeyim matematikte günde 4 5 saat mat baktığımda oldu, diğer tyt derslerim çok çok iyi ilerliyor ama dershanemi yapayım internetten 345 mi alayım ne yapayım birisi akıl versin ilk 800k giremem böyle heralde

Son düzenleme:
Bıyıklı hoca 10 günde temel atma çözdüm anladım da konu anlatımlarında da çoğu temel kavramları çözüyorum ama mikroorjinaldeki sorular çok farklı öğretmenden gördüğüm hiçbir temel kavramlar sorusuna benzemiyor başka bir kolay kaynağa mı geçmem gerek? daha da kolay bir kaynak ne vardır bilemedim zaten daha 1 sene var sınava şuan matematiği bırakasım geliyor ayana bakınca tam bir geri zeka seviyeli bir insan görüyorum 1 aydır neredeyse sadece aynı yerdeyim matematikte günde 4 5 saat mat baktığımda oldu, diğer tyt derslerim çok çok iyi ilerliyor ama dershanemi yapayım internetten 345 mi alayım ne yapayım birisi akıl versin ilk 800k giremem böyle heralde
800k hangi 800k? tyt mi ea mı say mı önce onu belirtelim.

sonrasında eğer çözerek anlamıyorsan bir hocanın kampıyla ilerle anlayamaman normal ben aşağıya hoca bıraktım öneririm şahsen ben bu hocadan kısa bir sürede çok verim aldım underrated bi hoca tanınırlığına takılmayın.

burada Nasıl çalışılmalı onunla alakalı şeyler anlatmış

Bak bu kamp yeni çekiliyor buradan ilerleyebilirsin

Say hocam geometri ve diğer sayisalları yapıyorum bu olmuyor psikolojik midir nedir anlamadim
psikolojininde etkisi var illahaki ama çaba edipte başarısız bir insan görmedim hocam farklı yollar deneyin kendi başınıza yaparak olmuyorsa yardımm alın

49 günde tyt matematik cöz ilk

Hocam kesinlikle bir rehberlik al kararsızlık çok kötü bu süreç için. Düzenli çalışmayla tyt matematikte 3 ayda çok rahat iyi bir seviyeye gelirsin. Bu düzen içinde biri sana yol göstermeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,474
Üyeler
200,132
Son üye
Safki76

Geri